Alvaro76
Active member
Za zaobiciKakva je sonja masaza sta nudi isplatiki se otici kod sonje i u masazni studio Arcadia??? Moze li vise informacija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za zaobiciKakva je sonja masaza sta nudi isplatiki se otici kod sonje i u masazni studio Arcadia??? Moze li vise informacija
Cura tako radi, nama kojima se to ne svidja necemo ici i kraj priceDa nije malo licemjerno traziti sliku a tvojih slika ni na mapi nema, ono sto se vrti po oglasu je poprilicno staro a nove neces da saljes.
Isto kao sto ti neces svakoga da primas, necemo ni mi svasta da jebemo, tako da..
Samo kazem![]()
Pas koji laje ne ujeda, evo @alSky ti fino nudi novac ako objaviš, hajde objavi ako nisi lažov, a očito da jesi, svakoj se ženskoj uvlačiš u šupak u nadi da će ti dati džaba pičkeZnas ta hiljadu ti majki jebem Junace tako si mi pisao poruke imam tvoje samo to ne znam postavit ako je ko voljan slikam i saljem na viber svima klosaru
I ja bih volio znat ili je opet neko kinesko sranje..Da li je neko bio kod onih brazilki u Doboju, i ako mogu iskustva?
U šta si sprdila toliko godina, ni pravopis još nisi naučila, ne može, ne može se piše dušo draga, ali bitno da znaš raširit noge i da ima imaš stanove i nekretnine, aj sad razguli radit, odakle ovoliko vremena za forum pored toliko klijenata hahaPa ti idi u evropu sta dolazis kod mene,ko ti je kriv sto ti se kurac nemoze dic,nije moj problem
Odma kes dajem kunem se u najmilije, laze bolan.Pas koji laje ne ujeda, evo @alSky ti fino nudi novac ako objaviš, hajde objavi ako nisi lažov, a očito da jesi, svakoj se ženskoj uvlačiš u šupak u nadi da će ti dati džaba pičke
kakvu bolan ti pratnju dogovaras sta pricass dobro ti covjek kaze od kako si otkrika EGE stavila si cijenu vecu a po tz 100 maraka uzimas ne lupetajMozda ti znas da se neko jebe za pice,al ja svoje pice placam sama osim ako nisam se dog sa nekim pratnju poz
Dajem i ja od sebe 200e ako objavi, pa da nam drug @Hajko1971 napokon umočiOdma kes dajem kunem se u najmilije, laze bolan.
Pa ja sa Ruskinjama i njihovim ljudima kucni prijatelj![]()
doce doce.. hajko je jeben.. buahahahahhahhhDodji u Lukavicu kod Toma, kad budes tu javi
Tastura mudonjadoce doce.. hajko je jeben.. buahahahahhahhh
sa glupim se ne raspravlja.. pusti budalu retardiranu i kompleksiranuPas koji laje ne ujeda, evo @alSky ti fino nudi novac ako objaviš, hajde objavi ako nisi lažov, a očito da jesi, svakoj se ženskoj uvlačiš u šupak u nadi da će ti dati džaba pičke
ma nema ta nista jarane.. sobicak kraj pruge i iznajmljena garsonjera to je sve..U šta si sprdila toliko godina, ni pravopis još nisi naučila, ne može, ne može se piše dušo draga, ali bitno da znaš raširit noge i da ima imaš stanove i nekretnine, aj sad razguli radit, odakle ovoliko vremena za forum pored toliko klijenata haha
ma jebe ga nezna postavit inace postavio bi on toOdma kes dajem kunem se u najmilije, laze bolan.
Pa ja sa Ruskinjama i njihovim ljudima kucni prijatelj![]()
Nadam se da mu broj 1971 u nicku ne predstavlja godinu rođenja, jer ako jest onda su roditelji pogriješili što ga nisu šnjurom od usisivača degenečili, vidiš kako je neodgojen sadsa glupim se ne raspravlja.. pusti budalu retardiranu i kompleksiranu
Pretpostavljao sam, zašto bi se inače kurvala ako ima stanove, auta i živi u vilima nema ta nista jarane.. sobicak kraj pruge i iznajmljena garsonjera to je sve..
hajko je junak novog doba druze buahahahah... steta je sto ga stari nije u deku istresao umjesto u mamu.. al stass da je hajko jedini lako bi bilo ali ima njih moreee ovdje..Nadam se da mu broj 1971 u nicku ne predstavlja godinu rođenja, jer ako jest onda su roditelji pogriješili što ga nisu šnjurom od usisivača degenečili, vidiš kako je neodgojen sad
Jedan od najvecih idiota na ovom forumu, pa sam Alky je meni dao par jako dobrih brojeva.Nadam se da mu broj 1971 u nicku ne predstavlja godinu rođenja, jer ako jest onda su roditelji pogriješili što ga nisu šnjurom od usisivača degenečili, vidiš kako je neodgojen sad
Svakom psuje majku i svakoj ženskoj se u šupak uvlači, valjda misli da će mu dati džaba pičke šta li većJedan od najvecih idiota na ovom forumu, pa sam Alky je meni dao par jako dobrih brojeva.
Jako dobar momak a ovaj smecar ocigledno i ima toliko godina cim samo psuje i vrijedja.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|