BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Mi fukare ne volimo splavarska usta i guzicu koju treba spanerom razvlacit, jbg.
Sve vi sad elitu glumite a dalje od Sickog mosta otisle niste. Znam vas desetak na robinzonu ste se jebale za sto pun pica.
Mozda ti znas da se neko jebe za pice,al ja svoje pice placam sama osim ako nisam se dog sa nekim pratnju poz

E moj ti pravis vise profila ne lazi nece te ni Vika i jebali ti svi ovde mater koji te znaju a i ja sa njima ajd mrs
Ti meni kondome ne mozes skidat a kamoli sta drugo, kad das 1% onoga sto sam ja dao na ove prijateljice, onda se javi, ja nemam sta da krijem niti petljam. Ja sam JA, i stojim iza sebe i svog imena.
A ti sto pola plate skupis i das ovoj gore to je tvoj problem, eto kakav si kad te samo Amra iz Tuzle hoce 😂😂

Ti meni kondome ne mozes skidat a kamoli sta drugo, kad das 1% onoga sto sam ja dao na ove prijateljice, onda se javi, ja nemam sta da krijem niti petljam. Ja sam JA, i stojim iza sebe i svog imena.
A ti sto pola plate skupis i das ovoj gore to je tvoj problem, eto kakav si kad te samo Amra iz Tuzle hoce 😂😂
A mater bi ti mogo da nategnem samo da se ne krijes

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh