OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Ne sviđa mi se ta uopće. Otišao bi kod one Mel Schutz ali me nerviraju te što traže slike prije dolaska, iz principa odbijam a možda i pokleknem :p U obzir dolaze i Laura/Jady ili ta Kelly.. Slaba ponuda jebiga.
Kao sto sam kazes slaba je ponuda, pa ne mozes biti bas izbirljiv. Meni je ona opet dobra. U Osijeku ih ionako ima samo nekoliko. U suprotnom ti ostaje putovanje bilo u Zagreb ili inozemstvo.

Juce bio kod ove.... Mala je stvarna, kao na slikama... Fina, njezna, mlada, guza i noge top, sise prirodne... Sve što radi radi onako mehanički-naučeno, nesigurno, kao da se prvi put jebe... Dok se ljubi stisne i napući usne, puši bez ali ništa specijalno. Za karanje ne mogu nista puno reći jer sam pukao za par minuta, a morao sam još odgađati da ne svrsim u medjuvremenu, pa mi je seks bio bezveze i tu sam ja kriv. 😂 Nakon pucnja mi ponudila masažu, reko ajde... I to je onako amaterska masaža, bezveze. Ne prica engleski, google transalte, klasika... Uglavnom ako bih isao ponovo, a bih, jer mi je preslatka, izdrkacu prije pa da mogu normalno karati i napraviti kompletnu recenziju, ovako mogu samo reci da je mala stvarna i dobro izgleda, džindžerica.
30min/100€

E da, zaboravih.... Trenutno nema profila, vjerojatno jer je dobila mengu, na kondomu sam vidio kao neke tamnije sluzi... 🤣
Tko zna sta je ta sluz🤔. Inace se one izbjegavaju karati kad imaju mengu. Meni se samo jedanput to dogodilo da se karala dok je imala mengu I kondom je bio prekriveno krvlju. Nimalo lijep prizor. Uglavnom to nije bila strankinja, vec domaca koja nije vise aktivna.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh