OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

E da, zaboravih.... Trenutno nema profila, vjerojatno jer je dobila mengu, na kondomu sam vidio kao neke tamnije sluzi... 🤣
Tko zna sta je ta sluz🤔. Inace se one izbjegavaju karati kad imaju mengu. Meni se samo jedanput to dogodilo da se karala dok je imala mengu I kondom je bio prekriveno krvlju. Nimalo lijep prizor. Uglavnom to nije bila strankinja, vec domaca koja nije vise aktivna.

Juce bio kod ove.... Mala je stvarna, kao na slikama... Fina, njezna, mlada, guza i noge top, sise prirodne... Sve što radi radi onako mehanički-naučeno, nesigurno, kao da se prvi put jebe... Dok se ljubi stisne i napući usne, puši bez ali ništa specijalno. Za karanje ne mogu nista puno reći jer sam pukao za par minuta, a morao sam još odgađati da ne svrsim u medjuvremenu, pa mi je seks bio bezveze i tu sam ja kriv. 😂 Nakon pucnja mi ponudila masažu, reko ajde... I to je onako amaterska masaža, bezveze. Ne prica engleski, google transalte, klasika... Uglavnom ako bih isao ponovo, a bih, jer mi je preslatka, izdrkacu prije pa da mogu normalno karati i napraviti kompletnu recenziju, ovako mogu samo reci da je mala stvarna i dobro izgleda, džindžerica.
30min/100€
Mamu joj njenu meni je trazila 150 za 30min 😂

Odlučio sam da se počastima sutra,s obje dogovor ide glatko ...jel netko bio s jednim od njih 2, preporuke slušam i iskreno iskustvo.
Hvala
Javi kakva je Laura ako odes.

Pozdrav
Novi sam ovdje 😅
Trenutno provjeravam ponudu na egeu no ima li nesta domace?
Nekako mi se cini sigurnije kraj svih bonova sto se traze

Evo da i ja malo pridonesem nakon danasnjeg lova
Trazi bonove kad dodes do nje
Sva sreca pa mi je blizu

Ova ni sama vise nezna tko je. Istu sliku mi sa 3-4 profila slala i nakon 4 sata dogovaranja ne odgovara kad se pojavis na adresi

Idta fora s adresama i na kraju bonovi

Bila je jos jedna koja je veceras obrisala oglas no photoshop je odradio svoje. Usluga losa i ukipljena je bila. Nezainteresirana totalno

Tako da molio bih preporuke ako ima sta domace jer ove latine su ni za k***c

Zadnje vrijeme smo bili više aktivniji na terenu i nisam bio dostupan.
Neki su poslali obavijest da u Osijeku ih je netko pratio kad su bili ošli od kurvi. Zato uvijek budite na oprezu.
Mi smo se posvetili nečem drugome i puno bitnijem od prostitucije ali zato je Viking imao posljednjih nekoliko zadataka u Dalmaciji po pitanju prostitucije.
Događaju se puno ozbiljnije stvari u Hrvatskoj, tako da smo odlučili otići za sada od toga i posvetiti se nečemu puno bitnijem.
Surađivali smo s novom organizacijom Crnom Panterom koja će se nastavit bavit s prostitucijom.
Svatko sranje s agencijama, pimpovima i kurvama će oni riješavat.
Agencije ako misle da su sigurnije zbog našeg odlaska, ostavljam ih u rukama Crne Pantere.
Dali smo im sve vaše podatke koje smo prikupili i pristup vašim pametnim telefonima.
Vama koji posjećujte kurve, pripazite za sebe jer Crna Pantera vas neće paziti. Samo će riješavat njih.
Pantera će nagodinu otvoriti račun i ja ću potvrditi da su to oni na forumu

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh