Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može kontakt?Ona Milena iz hotela holiday je havarija, em lijepa em se lijepo jebe ko god ima keša, topla preporuka
Imaš je na egeMože kontakt?
Realna cijena 100KM pola sata, i dosta…Crnka zgodna hercegovka danas poslije podne u Banjaluci 063 763 545
Daj nam kontakMože kontakt?
Tebi care da nije bitno ko mu lajkuje ti ne bi ni gledao. Nemam ništa protiv,furaš svoj fazom i ok. Ali malo stani ,pogledaj šta pišeš. Provociraš,pametuješ,svakome komentarišeš,ništa pametno nisi napisao. Jbg ljudi onda kontaktu da si sličan ovom Ćoravom što je sve rastjerao sa lažnim novcem i pravi glupani nove profile i misli neko glup. Nemoj biti retardiran poput njega. Drugarski savjet. Pisszelje su jedno ali uza familija ti je jedina dostupna za lizanje tvog supka.. a kad vidim i ko ti lajkuje (sto je tebi veoma bitno da te se lajkuje) pozelim ti da ti sto vise takvik klikne na lile)) ako usfali kliknut cu i ja nije problem..
Vrhunska fakat 10 od 10 savrsena, danas joj stiže i drugarica Katya i ona je top bila je prije u Sarajevu.Ona Milena iz hotela holiday je havarija, em lijepa em se lijepo jebe ko god ima keša, topla preporuka
a sta mos ovdje pametno napisat (javno) druze ne proseravaj se ako i ima sta pametno to ide u privatnim porukama, ostatak je sprdanje.. zar stvarno mislis da mi znacu nest sto mu je gansi iz tz lajkovala.. i da li bi tebi bilo bitnoTebi care da nije bitno ko mu lajkuje ti ne bi ni gledao. Nemam ništa protiv,furaš svoj fazom i ok. Ali malo stani ,pogledaj šta pišeš. Provociraš,pametuješ,svakome komentarišeš,ništa pametno nisi napisao. Jbg ljudi onda kontaktu da si sličan ovom Ćoravom što je sve rastjerao sa lažnim novcem i pravi glupani nove profile i misli neko glup. Nemoj biti retardiran poput njega. Drugarski savjet. Piss
ne ulazim u te njegove nebuloze, ja dje odem i platim.. cak i kada nisam zadovoljan uslugom.. platis i ne ides vise i kraj price.. no takvih poput njega ovdje je brdoo druze, nekad prije dao sam par brojeva od cura kod kojih i saam idem, umalo da ostanem uskracen za dalje jer ih naravno smaraju do besvijesti sa cijenom, slikama, to bi se dopisivalo, neki se zaljube itd.. uvijek kazem, cure koje zele da svako ima njihov broj objave svoj broj tak d anema potrebe za razmjenama i dijeljenjem brojeva ovdje raznim likovima poput ovih sa kojima se sprdam.. i vjeruj znam zasto se sa njima sprdam, ne radim to sa svakim.. znam i zasto prozivam.. ni to ne radim svakome.. tako da ko ne zeli da cita moje sprdanje, administrator stavio opciju 'zanemari' i ne vidis vise ni mene ni moje postove..Otvara se lov na čoravu nakazu sa zatvorenim lijevim okom,ima neku infekciju spalio ga grom. Ima i noge xo xo. Smlata teška ko pritka je.
Predstavlja se curama i kao narodna policija dok ga braća policajci ne klepe,lazne novce rastura.... Nagrada Vikend u Wilahu sa prevozomDovoljno je da i osjeti poglede vaše kad ga sretnete neće mu biti dobro.
Naravno da nema,ali ja ovde nisam da bih trazio zene preko foruma. Ja sam iz drugog razloga. Sposoban sam i bez toga da ih nađem . Ali nikoga ne sprdam i ne provociram kontaš care. Ja ne znam iz kojeg ces razloga ovde onda sem da provociras care,a ti sad reci jel ti misliš da je to ok? Ima li smisla da svakome odgovaras na poruku koja te se ne tiče? Sam kažeš da ti ovde nema ništa smisla a stalno nešto pišeš. Pusti ljude care ima ovde paćenika ,debelo,ćoravo,zrikavo...život ih ubio i ovo im jedini spas da nesto jebu. Vidiš da i trans jebu....ciganke pored ceste,babe,koze...pusti jbt da narod diše. Idi nešto jebi ako imaš ako je istina da ti ovde ništa ne treba. Pissa sta mos ovdje pametno napisat (javno) druze ne proseravaj se ako i ima sta pametno to ide u privatnim porukama, ostatak je sprdanje.. zar stvarno mislis da mi znacu nest sto mu je gansi iz tz lajkovala.. i da li bi tebi bilo bitnoako mislite da o ovom ili bilo kojem forumu ovisi vas seksualni zivot - pa jbga druze motaj kablove.. ako nisi primijetio svaki treci post je mozel broj i imam razmjenu.. ima li tebi to smisla? al iskreno..
Ma pusti ga neka njega,sta bi mi bez takvihNaravno da nema,ali ja ovde nisam da bih trazio zene preko foruma. Ja sam iz drugog razloga. Sposoban sam i bez toga da ih nađem . Ali nikoga ne sprdam i ne provociram kontaš care. Ja ne znam iz kojeg ces razloga ovde onda sem da provociras care,a ti sad reci jel ti misliš da je to ok? Ima li smisla da svakome odgovaras na poruku koja te se ne tiče? Sam kažeš da ti ovde nema ništa smisla a stalno nešto pišeš. Pusti ljude care ima ovde paćenika ,debelo,ćoravo,zrikavo...život ih ubio i ovo im jedini spas da nesto jebu. Vidiš da i trans jebu....ciganke pored ceste,babe,koze...pusti jbt da narod diše. Idi nešto jebi ako imaš ako je istina da ti ovde ništa ne treba. Piss
Imal broj od tog holidaya. Kako otici tamoVrhunska fakat 10 od 10 savrsena, danas joj stiže i drugarica Katya i ona je top bila je prije u Sarajevu.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|