StrongDesireXL
New member
Neko mostar ?
Da razmjenimo iskustva .
Da razmjenimo iskustva .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova iz Bugojna Dolazi u Gradove Zenica Doboj Gracanica Lorena Korugic nista posebno062706210 Marina visoko ima muza on se javlja i pise da je greska objasni te u cemu je stvar
Nije fejk ali nije usluga ništa specijalna.Iskustvo neko ili misljenje da li je ovo legit?
Kako da dogovorimOva iz Bugojna Dolazi u Gradove Zenica Doboj Gracanica Lorena Korugic nista posebno
Jedno je činjenica ove sa Ege ako ništa neće zajebat i uljudne su...Ruskinjenje su wow anđeli
Sinoć bio sa jednom iskustvo fenomenalno jedva čekam opet doci kod nje![]()
Brate dogovor za 5 min savršeno bude skuplje su ok ali vrijede svake marke.Jedno je činjenica. Ove sa Ege koliko god se činile skuplje.
Jedno je činjenica ove sa Ege ako ništa neće zajebat i uljudne su...
Ma hoce vala i izraditi. Ja sam juce dogovorio sa ovom Ruskinjom iz Holiday Inn hotela,tamam bio na 5 min od hotela kad javlja nesto joj iskrsnulo i da dodjem za sat. Reko jasta cu. A bilo je i pokusaja prevare na EGE i to od verifikovanih profila. Pa zna se desiti posalje ti fotke od prije 12 godina kad je bila Top Gun a sad solidna MILFACA od 39 godina. Itd itdJedno je činjenica. Ove sa Ege koliko god se činile skuplje.
Jedno je činjenica ove sa Ege ako ništa neće zajebat i uljudne su...
bio i potvrdio ono sto uvjek kazem. brazilke nisu ni za sta. ko mrtav konj. izgleda isto ko na slikama al usluga je preko kurca mrtvog
Pozz, da li je iko bio ?
Da ne idem znacibio i potvrdio ono sto uvjek kazem. brazilke nisu ni za sta. ko mrtav konj. izgleda isto ko na slikama al usluga je preko kurca mrtvog
Hoće slike i to. Ali neće ukrasti pare. Znaju stvoriti fer odnos, plus čistoća ljubaznost. Ovim našim ne možeš ih nahranit jbt, koliko god bio fin prema njima u glavi joj neki krimi gen i osjećaj da je zakinuta da si hljeb ...Ma hoce vala i izraditi. Ja sam juce dogovorio sa ovom Ruskinjom iz Holiday Inn hotela,tamam bio na 5 min od hotela kad javlja nesto joj iskrsnulo i da dodjem za sat. Reko jasta cu. A bilo je i pokusaja prevare na EGE i to od verifikovanih profila. Pa zna se desiti posalje ti fotke od prije 12 godina kad je bila Top Gun a sad solidna MILFACA od 39 godina. Itd itd
Koje nineDa li je neko bio kod ove nine u Doboju ?
Imas brojPreporučujem. Uredna djevojka, pristojnog izgleda, trudi se baš
Koja je upitanju,mozda sam bio od prije kod neke dok je bila na drugoj lokacijiJel ko bio kod ovih u Tuzli na Stupinama valjajl sta
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|