BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ona je na slikama. Utrenirana latina. Oko 30 god.Pri dogovoru mijenja cjenik, na više. Kada je podsjetim na prava potrošača pristaje na oglašenu cijenu. Zakida pola usluga. Ni traga GFE, fingering, BJ s gumicom... Požuruje. Možda jer joj je bio zadnji dan u Splitu. Tjelo ima odlično. Mirišljava je, čista. Zato udarao bez milosti tri pozicije i ispraznio se. Za kategoriju 100 bombončića može proč.

Sad sam vidio na EGE-u ono što sam već otprije pretpostavljao da se događa. Brišu se negativne recenzije! Da li ih briše administrator ili sami oglašivači to je manje bitno. Ovaj forum i telegram ostaju kao relevantniji izvor informacija.

Sad sam vidio na EGE-u ono što sam već otprije pretpostavljao da se događa. Brišu se negativne recenzije! Da li ih briše administrator ili sami oglašivači to je manje bitno. Ovaj forum i telegram ostaju kao relevantniji izvor informacija.
I za EGE je bolje da ima djevojke s prosjekom 5*****. Negativni komentari bi im smanjili kvalitetu. Čuvaju oni svoje dupe. Briga njih za nas u HR. Klijentela je u Dubaiju, Ibizi... Slažem se, držimo se foruma!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh