Ma sramota, ne znam gdje ovaj svijet ideMa, nevjerni Tome. Ljudi previse nasjedaju na te fake profile. Vec je nekoliko puta bilo napisano za neke da su fake i svejedno ljudi nasjednu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma sramota, ne znam gdje ovaj svijet ideMa, nevjerni Tome. Ljudi previse nasjedaju na te fake profile. Vec je nekoliko puta bilo napisano za neke da su fake i svejedno ljudi nasjednu.
Lažeš, i vjerojatno ti se mama kupa golaMa pusti jomalanda. Svaki dan mi nesto piše u pp. Ja uopce ne odgovaram a on dalje piše.
Kao i tvojaLažeš, i vjerojatno ti se mama kupa gola
Ne pričaj gluposti, to ne znaš tiKao i tvoja
Dead blower, ne zajebavaj, odi kod nje i javi, top pičićDulce se vratila. Je li netko ima kakav info o njoj. Koja je cijena i jesu slike prave?
Jer baš bih htio probati neku Španjolku.
Mogao bih iduci mjesec kad dodje placa. Ono vidio sam da je vec ranije imala oglas, ono nije nova, pa ako je nekom vec poznata neka baci neki info. Ja u svakom slucaju za svaku kod koje budemo napisem recenziju.Dead blower, ne zajebavaj, odi kod nje i javi, top pičić
Koliko si jebavo?Mogao bih iduci mjesec kad dodje placa. Ono vidio sam da je vec ranije imala oglas, ono nije nova, pa ako je nekom vec poznata neka baci neki info. Ja u svakom slucaju za svaku kod koje budemo napisem recenziju.
Sa EGE-a ili ukupno?Koliko si jebavo?
Ukupno, dead bloweru, reci nam...Sa EGE-a ili ukupno?
Nemam pojma. Nekoliko desetaka, a možda i preko stotinu.Ukupno, dead bloweru, reci nam...
Latine su top, jel takoNemam pojma. Nekoliko desetaka, a možda i preko stotinu.
A sranje vidim radi samo outcall. E u tom slučaju mi definitivno treba info.Dulce se vratila. Je li netko ima kakav info o njoj. Koja je cijena i jesu slike prave?
Jer baš bih htio probati neku Španjolku.
Laže, ispitaj ju na WAPA sranje vidim radi samo outcall. E u tom slučaju mi definitivno treba info.
Usluga je bila zadovoljavajuća. Na samom početku je bila malo nadrkana i hladna ali par šala i kad sam joj ga stavio krenulo je sve svojim tokomSve je to lijepo kaj se vi cjenjkate kao na placu
Pitanje je, jeli onda i dalje usluga na nekakvom nivou, ili je losija. Ako kupim na placu kilu paradajza, on se nebude u roku od sat vremena pokvario...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|