BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ne mislim demonstracije sile nikakvu silu ne spominjem prvi nikada nebi udario curu niti ista protivno njenoj volji napravio.
Pričam o tim glupim pimpovima koji realno iskoriatavaju te cure i igraju se sa nama pa ti podvaljuju krive cure od onih sa slika ili dogovorenog.Previse ljudi čitajući tu po forumu ipak ostanu kod takvih kada vide ali razočarano a daš 150€+ za nešto sto odma izgubiš volju.
A većina ljudi nema ni pojma za forum niti imaju tu privilegiju nazalost vidjeti nečije iskustvo s nekom curom većina naiđu na već svima tu poznate loše i ostave novce,zato i jesu te lose tu svako malo i vraćaju se konstantno jer ima uvijek novih
Najgluplje u cijeloj prici je to da je cura ok i da nije lopata. Za 120/30 bi isla bez beda i nitko se ne bi zalio. Kuzim kad stave zgodnu curu, a doceka te lopata. Nekom je vec krv udarila u glavu i ostane i rijesi i tu grdovicku, ali ne kuzim kad je cura zgodna (ili u najmannu ruku bolja od prosjeka) zakaj stavljaju sliku druge cure.
Ova bi imala dosta posla i sa svojim slikama

Ne seri! :mad: Cure su daleko od toga da ih se zove odron! Sve ove s PO njih zovi tako!

Ove dvije cure su zgodne na drugi pogled. Tako da nisu vrijedne tog novca koji traze. Tu su se prekockale.
Ove s PO su stvarno odroni.

A ovo drugo, znaci frende, to kaj je meni zenska sa 160cm i 80-90 odron je moje misljenje. Ako imas 4 banke, i ideš busom u drugi grad da daš novce nekoj brazilki, mozda su ti oke. Ove obje mogu komotno bit tete koje režu salamu, pogledao ih ne bi. Kamo li platio da ih gledam. Jebo sam 200+ zenskih sa ege u zadnjih 3-4 god otkako sam u ovom sportu.

Ponovio opet ovaj crni bomboncic!
Lokacija uzi centar. Stan cist, uredan.
Ona cista i mirisna.
Nakon tusiranja odmah napada bas izazovno. Jako voli taj GFE dozivljaj ali sta mene najvise privlaci njoj je brutalano pusenje u kojem bas uziva i di sam se bas dugo zadrzao jer je spektakl.

Sve ostalo top i onaj ko je bio zna o cemu pricam a onaj koji nije preporucio bi da probaju.

Mislim da je rekla da je jos 10-tak dana ovdje tako da cu sigurno jos jednom ponoviti.
da li ja nju netko pisao da je pokupio nesto kod nje ili sam pomijesao ... izgleda jako dobro

Dobra stara vika. Znam ju još od kad je prvi put bila tu. Čini mi se da je to bilo oko 8-9-10mj 2023. Još tad ju posjetio 2 puta. Sad je promjenila agenciju, i dalje super curka. Pimp je kreten jer piše da može anal i svrš u usta uz nadoplatu, a ne može. Tak je bilo i sa starom agencijom ak se ne varam. Inaće s njom je neki GFE, sve polako, nježno. Uživa i ona kad pratiš njen ritam. Da se lizati ukoliko netko voli. Puši ga bez ukoliko to želite. Svrš po sisama, na guzu, po stopalima, meni super. Radi jako dobar footjob, što mi je baš ufffff o_O:love:
Stan čist, ona čista, ručnici čisti. Parking kurčina. Ocjena 9/10 jer bi bio najsretniji da ga daje u guzu :ROFLMAO:

Bio sam kod nje dok je tek došla u ZG, nekih 10 ak dana nakon dolaska, Dogovarao onda sa njom i ostao mi broj. Pisao neki dan na taj broj i kaže mi da pišem na broj sa oglasa. Oglas, nema više pola sata nego samo sat vremena i oral bez se nadoplaćuje. TAko barem piše, da li se može sa njom dogovoriti oral bez bez nadoplate? Inače, cura je bombončić...

Na temelju preporuke iz tg grupe posjetio ovu malu i nisam se razocarao.
Petit latina, docek u crnom kompleticu, s cimericom u stanu. Ona nasmijana i vesela iako ne zna slova engleskog.
Ponudila tus, rucnik cist, ali sam odbio jer sam ravno od doma otisao.
Akcija krece neobavezno, GFE, uzima mlijeko za tijelo i krece drkati dok se smjeska zavodljivo, ljubi se jezikom i potpuno opusteno sve ide. Lice ima stvarno preljepo, rekao bi da godine odgovaraju, sise su umjetne a guzica klasicna brazilska. Jako zgodna i nabijena.
Akciju krece s pusenjem i bome jebeno se trudi DT, lize jaja, gleda u oci, jedno od boljih sigurno.
U sexu izmjenili nekoliko poza, uzima prste sama u usta dok je jebes, a bocno od kreveta je ogledalo u kojem se gleda. Reklo bi se da se bas voli karati i nisam imao osjecaj da "odrađuje".
Moram priznat da sam se izmorio nabijajuci je doggy na kraju stojecki pored kreveta da sam samo skinuo kondom i pustio da me rucno zavrsi na sto se pomogla ustima i kratko polizala jaja na kraju.
Uzeo pola sata sto mi je bilo vise nego dovoljno i ponovio bi opet.
Od minusa - neznanje engleskog, sve ostalo preporuka od mene.
Kaze da je tu par dana pa da ide u Zadar...

Jedno jako loše iskustvo...preko watssapp dogovorio..napisala mi lokaciju...dođem tamo...napiše mi da je slobodna tek nakon 40 min...ok..pricekam malo...kasnije mi da točnu adresu ulaz i kat...Ulazim u stan...cura je mlada, ali bez imalo osmijeha, želje, volje, entuzijazma...odvede me u sobu..skinem se...ona vadi gumicu za oral...kazem-pokažem da oral može bez...ona neče....u Ege piše da puno stvari dozvoljava (oral bez gumice itd), uživo ništa,...pustila glasno venecuelanski muziku na mobitelu, kao da smo u diskoteki....reko sam joj da smanji malo...nezna beknut engleski...uglavnom, neda se dirat nigdje, doslovno ju nesmijem taknuti..loš, bezvoljni oral sa gumicom...odnos mi neda da ga ja stavim nego ga ona namijesta i stavlja, i to loše...totalno sam izgubio volju...okrenuo sam se na leđa, skinuo gumicu i rekao joj, pokazao, da završi ručno...ona počela pizdit kao nešto zašto sam skinuo gumicu, kao ona ga ne želi dirat bez gumice...Digo sam se, obukao i izasao iz stana punih jaja i bez 60 europskih...U stanu je jos njena kolegica koja je bas jela u kuhinji...Prvo EGE iskustvo, a najlošije do sada...Koma..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh