BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Može jer ima klijente, tj. ima onih koji plaćaju toliko i vjerojatno joj još ekstra ostave.
Nocas sam konacno bio kod Sabrine. Probavao sam ju dogovoriti vise od godinu, mozda i dvije. Jucer mi je dala termin u 20.00 na koji nisam mogao ici zbog Mimohoda i onda mi je u 23.00 dala termin u 03.30. Mislio sam da je zajebancija, ali nije bila.
Ne znam sto bih rekao, osim da je skupa (200/30), ali nisam htio propustiti i drago mi je da nisam.
Zena je takva topcina da to nije istina. Tijelo bozanstveno, apsolutno 15/10, lice isto, sex super, pusenje samo takvo, DT mrak, pica fina i glatka. Ugodna, cista, mirisljava.
Sto se tice usluge ona je no. 1 zajedno s Rachel, Irinom i Barbie, ali tijelo bas najbolje. Visoka 180 cm, mrsava 65 kg, uski struk i bokovi, sise silikon 4, odlicno napravljeni, naprosto mrak.
Irina je top kao i Sabrina, ali male sise. 150/30
Rachel isto top, male sise, ali moze snimanje. Cijenu ne pisem jer imam neki popust
Barbie isto top, malo ju hvata celulit i cini mi se da je malo dobila na tezini, ali sve je skladno. Sise mrak i svrsavanje u usta. 100/30.
To je mojih top 4. Da imam vise love isao bih stalno kod Sabrine s posjetama i ovim ostalima, ali 200 za 30 mi je ipak too much.
Bio sam nedavno i kod Baby Muniz i kod Brune pa cu i to opisati, ali nije za usporedbu prvenstveno zbog izleda (o ukusima se ne raspravlja).

Nocas sam konacno bio kod Sabrine. Probavao sam ju dogovoriti vise od godinu, mozda i dvije. Jucer mi je dala termin u 20.00 na koji nisam mogao ici zbog Mimohoda i onda mi je u 23.00 dala termin u 03.30. Mislio sam da je zajebancija, ali nije bila.
Ne znam sto bih rekao, osim da je skupa (200/30), ali nisam htio propustiti i drago mi je da nisam.
Zena je takva topcina da to nije istina. Tijelo bozanstveno, apsolutno 15/10, lice isto, sex super, pusenje samo takvo, DT mrak, pica fina i glatka. Ugodna, cista, mirisljava.
Sto se tice usluge ona je no. 1 zajedno s Rachel, Irinom i Barbie, ali tijelo bas najbolje. Visoka 180 cm, mrsava 65 kg, uski struk i bokovi, sise silikon 4, odlicno napravljeni, naprosto mrak.
Rachel isto top, male sise, ali moze snimanje. Cijenu ne pisem jer imam neki popust
Barbie isto top, malo ju hvata celulit i cini mi se da je malo dobila na tezini, ali sve je skladno. Sise mrak i svrsavanje u usta. 100/30.
To je mojih top 4. Da imam vise love isao bih stalno kod Sabrine s posjetama i ovim ostalima, ali 200 za 30 mi je ipak too much.
Bio sam nedavno i kod Baby Muniz i kod Brune pa cu i to opisati, ali nije za usporedbu prvenstveno zbog izleda (o ukusima se ne raspravlja).
Pozdrav kolega. Sjecam te se jos starog foruma. U pravu si o ukusima se ne raspravlja jer ja njoj ne bih platio za seks, no zanima me sta ces reci za Brunu I Baby Muniz koje su mi privlacnije, probaj ubaciti I recenziju za neku o kojoj se nije dosad pisalo.

Koja je to Barbie?

Kolegu poznam još iz drugog foruma i jedan od boljih likova.
A sada da se nadovežem na Sabrinu,s njom sam bio još dok je radila za agenciju,istu agenciju za koju su radile Ruby,Gia,Katty i mnoge druge cure.Tada sam platio sat vremena 200 eura šta znaci da je njoj išlo 100.I kako kaže kolega žena je stvarno predivna,tijelo top,faca,njegovana,donje rublje i tu joj rijetko koja cura može parirati.Ali ja osobno nisam bio zadivljen uslugom šta nužno ne znaci da je usluga bila losa ali falilo mi je strasti kakvu sam npr imao sa nekim sličnim curama.Pusi ona dobro,gfe je ok ali ni u jednom trenutku nisam osjetio da bas nisam platio šta sam s mnogo drugih doživio.Ali za 200 eura probati i doživjeti takvu ljepoticu vrijedi.Ali kada sam jučer vidio da je stavila cijenu 300/200 pomislio sam koji k,ali cijena je stvarno takva i neda nikakav popust.E sada da li ona to vrijedi,po meni ne,pretjerala je sigurno i sada je na nama da ne budemo naivci i plaćamo to.Ja si recimo mogu priuštiti da platim traženo jer recimo unazad mjesec dana sam ostavio sigurno preko 2k eura samo na ovaj hobi ali i dan danas imam principe kojih se držim pa makar imao i milijune.Recimo iznad 200 eura platim curi koju već znam i za koju znam da mi neće gledati na vrijeme poput Jhenifer ili Ruby kojoj dam 250 i ostanem 2,3 sata ili čak i Giji koja isto bas ne gleda na sat.Tako da i dan danas 200 je moja okvirna cijena koje bi se cure trebale držati i to one top.Ja bi recimo Sabrini platio 300 ali kada bi imao uslugu kao kod baby Muniz koju mogu doslovno karati u facu i svršiti joj u usta ili koja mi samoicijativno digne noge i krene lizati supak i to sve sa ipak nekom strašću a toga kod Sabrine uvjeren sam da nema.Ili evo jedan primjer na ovih 300 eura za Sabrinu dodam još 50 eura i pojebem Brunu i baby Muniz koje su obje pola sata 100 i jhenifer koja je pola sata 150.Znaci 3 zgodne cure s dobrom uslugom.Puno bolje mi zvuci ta opcija makar moram priznati da je Sabrina za klasu iznad od tih cura po izgledu.

Pozdrav kolega. Sjecam te se jos starog foruma. U pravu si o ukusima se ne raspravlja jer ja njoj ne bih platio za seks, no zanima me sta ces reci za Brunu I Baby Muniz koje su mi privlacnije, probaj ubaciti I recenziju za neku o kojoj se nije dosad pisalo.
Meni isto je Bruna puno privlačnija cura, šteta šta je sjebana u glavi. Slažem se sa Primebil13 da je 200/1h skroz korektna cijena i zbog ovih glamaca šta plaćaju kurve 300+ eura cijene ovih ostalih bi mogle samo rasti.

Meni isto je Bruna puno privlačnija cura, šteta šta je sjebana u glavi. Slažem se sa Primebil13 da je 200/1h skroz korektna cijena i zbog ovih glamaca šta plaćaju kurve 300+ eura cijene ovih ostalih bi mogle samo rasti.
A gle sto se tice cijena, one su razlicite I uvijek ce tako biti, jer ne mogu sve imati istu klijentelu. Naravno uvijek ce biti pitanje da li neka vrijedi toliko za koliko se oglasava.

A gle sto se tice cijena, one su razlicite I uvijek ce tako biti, jer ne mogu sve imati istu klijentelu. Naravno uvijek ce biti pitanje da li neka vrijedi toliko za koliko se oglasava.
Cijene jesu različite, ali se opet one koliko-toliko prate. Po meni nijedna ne vrijedi toliko para, ali dok je ovaca biti će i vune. Mi smo ionako poznati ka glup narod, nikad nećemo biti složni. Nekima je veći gušt pohvalit se da su platili velike pare za neku kurvu, nego bojkotirat takve cure i time ih prisilit da korigiraju cijenu. Tako je bilo i sa bojkotom dućana, ali razlika je šta bez hrane ne možemo a bez pizde ipak nekako možemo.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh