SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Trans Kenna, izbegavajte u sirokom luku. Devojka em sto je prevara i sto me zakinula za pare (uzela i nije me pustila unutra) voli da zajebava ovako pa stalno nestaje oglas i vraca se em sto se pravi da je nemica/engleskinja a ustvari je bosanka🤡, prica naski sve u 16. Voleo bih da cujem tudja iskustva ali ovo da vidim na ulici gadjao bih je

Trans Kenna, izbegavajte u sirokom luku. Devojka em sto je prevara i sto me zakinula za pare (uzela i nije me pustila unutra) voli da zajebava ovako pa stalno nestaje oglas i vraca se em sto se pravi da je nemica/engleskinja a ustvari je bosanka🤡, prica naski sve u 16. Voleo bih da cujem tudja iskustva ali ovo da vidim na ulici gadjao bih je
Kako moze da ti uzme pare tek tako? I dalje je debela?

Jel bio neko s ovom?
Vidim da je cesto u Hr a nisam nasao nista o njoj.
Nisam bio, a i necu. Faca joj nije nesto, djeluje mi muskobanjasto.

Ne znam momci, ali meni ona prica "na PREP-u sam", ili "svi se mi prvo testiramo pa snimamo za OF" ne pije vodu, a mislim na video snimke gde transice guze bez kondoma, ili guze njih.
Treba se paziti, one dnevno promene 10 a mozda i vise klijenata, ko zna sta sve nose i prenose iz celog sveta.
Secam se da je neko ovde napisao da mu je jedna ubacila na kvarno, ponelo je.... opet sada vidim da je Deusa izbacila snimak gde je guzi lik bez kondoma... A sve vise i vise se pojavljuju izjave ljudi da su dobili hiv od orala (cum ili precum udje u ranicu u ustima i dovidjenja, ili agresivni deepthroat), cuvajte se braco! :)

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh