ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Poštovane kolege, je li bio tko kod:

Telefon zvoni, ali se nitko ne javlja. Ako su sličice njezine, vrijedilo bi ju posjetiti naročito zbog dlakavog međunožja što mene posebno napaljuje.
Inače sam novi ćlan ovdje na forumu, uskoro ću na godišnji i planiram objaviti barem pet-šest recenzija tako da ne ispadne da samo žicam informacije, a ne dajem ništa zauzvrat.

Možda nije najbolje mjesto da postavim pitanje, al jbg mozda mi se posereči. Jel bio netko kod Srpkinje iz Budimpeste Izabelle Mandity? Radi zena masaze, htio bi vise od toga. Jebena mi milfaca. Eto prije nego njoj pošaljem upit zanima me jer netko nešto zna o njoj?

Možda nije najbolje mjesto da postavim pitanje, al jbg mozda mi se posereči. Jel bio netko kod Srpkinje iz Budimpeste Izabelle Mandity? Radi zena masaze, htio bi vise od toga. Jebena mi milfaca. Eto prije nego njoj pošaljem upit zanima me jer netko nešto zna o njoj?

Baš sam polupismeno sastavio poruku.
Sorry.
Ponovimo.
Možda nije najbolje mjesto za postaviti pitanje, ali možda ću imati sreće. Je li itko bio kod Srpkinje iz Budimpešte, Izabelle Mandity? Ima salon za masažu , ali volio bih više od toga. Jako me napaljuje ta milfara. Prije nego što joj pošaljem upit, zanima me zna li itko išta o njoj?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh