ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ljudi jel može pomoc molim vas?Znaci imao sam seks ovako s njima vec par puta i nisam mogao svrsit,ne moze mi ni ostat dignut,mozda zato sto sam drko cijeli zivot,ne znam sta da radim vise
Jesi razmišljao da probaš kamagru 🤔. Od nje će stajat al ima simptome glavobolja crvenilo u licu mada mislim da ti je i dost pol tablete. Popis 1h prije susreta moguće da ces teze svršit mada se može svršit . Samo treba imat podržaja nije to ko viagre popis odma se digne. Uglavnom digne se kad te dira i kad ima tog nekog podrzaja

Poz,trebo bi neku provjerenu koja ga pusi duboko,al bas duboko,koja moze i face fuck i da joj se moze svrsit u grlo,ako postoji takva neka?

Žena traži muškarca
Korisnik:Tonka57
ID oglasa:222217
Oglas predan:27.06.2025
Broj prikazivanja:14630
Regija:Hrvatska - Zagreb
Imam:38 godina
Tražim osobu:od 25 do 60 godina
OPIS
Žena ,38 god.,traži muškarca ili par za intimno druženje uz nagradu.0-24 Molim kontakt na mail
KONTAKT
Emailtonkanijemogla@gmail.com
Jel bio tko kod ove

Dali je tko bio sa sestrom od ove jucer je bio oglas danas ga nema rekla mi da moze i sa sestrom druzenje znaci u troje, sestra je izbrisala jucer oglas cuo sam se sa njom dogovorio ali nisam stigao otic pa me zanima dali ih je tko trosio iz foruma, vele da daju bez zastite i mozes svrsit u picu,naravno mene to kod eskorda ne zanima pa sam znatizeljan kakve su kako se deru 😀
Ma bježi od toga..... vrijedilo bi 50e da zube napravi

Dali je tko bio sa sestrom od ove jucer je bio oglas danas ga nema rekla mi da moze i sa sestrom druzenje znaci u troje, sestra je izbrisala jucer oglas cuo sam se sa njom dogovorio ali nisam stigao otic pa me zanima dali ih je tko trosio iz foruma, vele da daju bez zastite i mozes svrsit u picu,naravno mene to kod eskorda ne zanima pa sam znatizeljan kakve su kako se deru 😀
Kod nje mi je bio najbrži okret na vratima do sada, još dok je bila tamo u Novom Zagrebu, ružna, mršava, neuredna, stan oduran i još se pudl pojavio na vratima.

Bio tko?!
Jedino što sam pronašao na forumu da su taj nick prije godinu i pol koristile Ruža i " baba".

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh