Daj napiši broj ili okači oglas. Ovo što sam ja našao je bez broja pa ne mogu da ti kažem ko je...Na kupujem prodajem ima oglas neznost sakure opzstajuca masaza
Da li jw mozda neko bio, iskustva?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj napiši broj ili okači oglas. Ovo što sam ja našao je bez broja pa ne mogu da ti kažem ko je...Na kupujem prodajem ima oglas neznost sakure opzstajuca masaza
Da li jw mozda neko bio, iskustva?
Daj napiši broj ili okači oglas. Ovo što sam ja našao je bez broja pa ne mogu da ti kažem ko je...
Moraš biti registrovan i prijavljen na tom sajtu ili aplikacijiTO je taj oglas znači, ali ne vidim broj. Ne mogu ti pomoći bez broja.
0637507869TO je taj oglas znači, ali ne vidim broj. Ne mogu ti pomoći bez broja.
Pozdrav druze, izvini ali moram i ja da te pitam za isto, vidim da si vec pitan koji put, al moram i ja nestoAko mozes da istrpis koliko zena kenja - svaka cast. Cenovnik ima previsok i ja sam je
jebo iz inata iskreno. Ima dobro telo, seks je ok ali ne zeli kondom. Cudak veliki, cuvajte se bolesti!
Pitas naravno pri kraju masaze
Sinoc je bila na tv, davala izjavu na n1 oko protesta...Pozdrav druze, izvini ali moram i ja da te pitam za isto, vidim da si vec pitan koji put, al moram i ja nesto
Sto se art masaze tice, bio sam kod nje pre jedno 2-3 god u Zemunu, ucila me neke vezbe za disanje, istazenje i tako to... Ok je bila masaza, ali nisam znao da moze i nesto vise da se dobije, bilo mi glupo da pitam jer takve neke oglase pravi, pa deluje da nema sansePlanirao par puta da ponovim, ali daleko zivim pa uvek odustanem.
Aj molim te ako moze malcice vise detalja, ako se secas? Npr, jel hoce da popusi? Jel zainteresovana i uziva u sexu ili ono "moze a i ne mora" ? Koliko si doplatio za seks i kakve zavrsnice mogu? Izvini, malo puno pitanja, al stvarno daleko zivim a nije ni jeftina pa mi lakse tebe da pitam jbgHvala
![]()
hahahaha nisam iznenadjenSinoc je bila na tv, davala izjavu na n1 oko protesta...![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|