aleksandarmarko83
New member
Zanima me i da li znate gde moze da se odradi muska depilacija ili brijanje?Ne brade naravno.A ako se uz to dobije i jos nesto necu da se bunim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam, a da radi zena. Ima oglasa da muskarac radi.Zanima me i da li znate gde moze da se odradi muska depilacija ili brijanje?Ne brade naravno.A ako se uz to dobije i jos nesto necu da se bunim.
Zanima me i da li znate gde moze da se odradi muska depilacija ili brijanje?Ne brade naravno.A ako se uz to dobije i jos nesto necu da se bunim.
I mene zanima jer mi je bukvalno u kraju..zivim stanicu ispod trznog Konjarnik...I mene interesuje ako neko zna nesto...
Moze kontakt?I da....Aurora je vrhunski salon. KLinke su top.Cuo sam da radi i gazdarica ,ali pojma nemam kakva je ona
pa i ja pokusavam da nadjem gde sada radiJel moze neki kontakt od Sneki?
https://www.halooglasi.com/nega-lic...city-ja/5425634396291?kid=3&sid=1750037174574 da li rade i drkanje ne znamZanima me i da li znate gde moze da se odradi muska depilacija ili brijanje?Ne brade naravno.A ako se uz to dobije i jos nesto necu da se bunim.
EvoIma li neka maserka u Kaludjerici?
Jesi bio?Jel samo masaza ili?
Jesi bio?Jel samo masaza ili?
Obicna masaza![]()
Masaže | Halo oglasi
Usluge profesionalne masaže, masaže celog tela, anticelulit masaže, relaks masaže, parcijalne masaže, saloni za masaže. Pogledajte sve oglase.www.halooglasi.com
Neka iskustva kod ove?
I mene zanima dal rade nesto vise od depilicije i masaze![]()
Studio Lepote Hit Novi Beograd (@depilacija_za_muskarce) • Fotografije i videozapisi na Instagramu
Pratitelja: 2,018, prati: 3,045, objava: 238 – Pogledajte fotografije i videozapise Studio Lepote Hit Novi Beograd (@depilacija_za_muskarce) na Instagramuwww.instagram.com
Ovi rade depilaciju, a za ostalo ne znam, nisam bio.
Obicna masaza… ova na slici je ciganicica nekahttps://www.halooglasi.com/nega-lic...dorcolu/5425645613849?kid=4&sid=1749502591757 bio neko? Devojka izgleda odlicno
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|