Tamara 31g u Zagrebu 👅 kratko
Tamara mlada cura 31 godina, dođi u moj prostor da se druzimo 🥰 diskretno, udobno i glavno konkretno i čisto pisi sms…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dakle, niti je zgodna niti je za akciju, zali boze novaca…. mala niska , punija - cak bih rekao debela … jedino sta je mlada …. ne isplati se nikakoAnja borovje, bio kod nje 3 put prije. Nije bas aktivna, pusenje sa radi DT. Seks samo na krevetu u par poza.![]()
Uglavnom dosta se udebljala od zadnji put (prije 3-4 mjeseca). Guzica je jos top,ali poveći, nema vise struk i nije tako fit. Ja sam samo isao jer je bila mlada i fit i strasne guze, ali s obzirom na uslugu i pokvaren izgled nebu me vise vidjela. Steta je 80 bodova
Nismo svi isti, radije cu dati 100 eu nekoj mladoj latini za punu uslugu, nego 80 eu za oral nekoj milfici, no eto nismo svi isti.S kreveta skoro pao
Dobra je Marina, da.
I puši ga odlično, plus svršavanje u usta.
Možeš je i prstenjačit.
Jedino što je poprilično digla cijenu prije nekih godinu dana.
S 50 na 80. A, nije baš da je više u cvijetu mladosti, iako za svoje godine jako dobro izgleda.
Recimo kod Pantere je pušenje 40, a tu si mi negdje po izgledu i usluzi (Marina ima puno bolje sise, ostalo je tu negdje, stvar ukusa, mršavije - malo jače, tko šta preferira; meni su obje vrlo dobre MILF-ice).
Al očito žena ima klijentelu kad i dalje drži tu cijenu.
Skužila da nam je scena u totalnom kurcu, pa nabila cijenu.
I dobro je da je tako.Nismo svi isti, radije cu dati 100 eu nekoj mladoj latini za punu uslugu, nego 80 eu za oral nekoj milfici, no eto nismo svi isti.
Voli ga popušit više nego išta.Kakvo je pušenje kod pantere od 1 do 10![]()
Kod pantere ako platim 30min dali mogu npr 2 puta svršiti ili jednom svršiš i gotovoBio sam kod ove dame, rekao aj probaj stariju , žena tocno zna svoj posao jebe se i pusi odlicno a ne neke one mlade djevojke bi se jebale i nebi se ,ova je vrh ko nije probao neka proba![]()
Zgodna žena 47 g.
Njegovana crnka, visoka, vitka, 174/58, poziva Vas na ugodno druženje u svoj ugodan prostor. Samo za mlađe osobe i finu…www.oglasnik.hr
I pitanje jos jedno dali ima tko koju mlađu domaču do 27godina da se voli jebat i da sudjeluje u sexsu, ovo na plavom oglasu je postalo koma
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|