Tu adresu koristi i jos jedna "dama"![]()
Mija, studentica
Ako si spreman za druženje ja sam tu. Imam sama svoj prostor, a i možemo se dogovoriti za dolazak. Mlada sam cura…www.oglasnik.hr
Lovacki put 11.... sve jasno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu adresu koristi i jos jedna "dama"![]()
Mija, studentica
Ako si spreman za druženje ja sam tu. Imam sama svoj prostor, a i možemo se dogovoriti za dolazak. Mlada sam cura…www.oglasnik.hr
Koristi vise "dama", zato san i napisa da je jasno sve...Tu adresu koristi i jos jedna "dama"
Objasni malo, ići ili ne![]()
Mija, studentica
Koristi vise "dama", zato san i napisa da je jasno sve...
Bon, prevara![]()
Mija, studentica
Druge opcijeBon, prevara
Ici na nudisticku plazu?Druge opcije
Ici na nudisticku plazu?
Navlakuša,kaže plaćsnje na ruke a onda traži da odeš na benzinsku kupit abon i da ga daš na ruke.meni je rekla da je u kralja zvonimira 93,to je odmah nasuprot benzinske.standradni pokušaj prevare.zato odmah pitajte jeli plaćanje eur na ruke a ne abon na ruke.![]()
Mija, studentica
Navlakuša,kaže plaćsnje na ruke a onda traži da odeš na benzinsku kupit abon i da ga daš na ruke.meni je rekla da je u kralja zvonimira 93,to je odmah nasuprot benzinske.standradni pokušaj prevare.zato odmah pitajte jeli plaćanje eur na ruke a ne abon na
Ja sam bija. Ima dva tri broja, ni jedan nije u funkciji. Koji je u funkciji?Dali je itko od vas bio kod Ninamilf? oglasa toga vise nema ali broj je i dalje u funkciji
Ja sam bija. Ima dva tri broja, ni jedan nije u funkciji. Koji je u funkciji
Pošalji joj poruku na whatsapp, vidi jel je primila uopćeJa imam isto nekoliko brojeva njenih ali nisu sa oglasa.samo jedan zvoni ali kad je zoveš na WhatsApp
Primila ju je ali je nije pročitala.Ipak ja radim u IT sektoru pa znam neke stvariPošalji joj poruku na whatsapp, vidi jel je primila uopće
Ovu kad vidim prvo bi joj platia marendu u Apola![]()
Mija, studentica
Ako radis u ITu onda se prvo uci citiranje. Peace broPrimila ju je ali je nije pročitala.Ipak ja radim u IT sektoru pa znam neke stvari
Izgledom odlična, al te pare ne dam ni da je najbolja na svituJel iko ikad bija kod ove dame...traži 200/30![]()
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|