SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

To znači da imaš tražilicu, ili ti ga search, ili pretragu sa oznakom povećala u desnom kutu foruma.
Kopiraš šifru ege profila u ovom slučaju 731873 i brate čitaj do mile volje... Jebemu miša, pa to su osnove korištenja foruma

Pa dobro jebemu mater, imaš 162 poruke i nisi primjetio tražilicu i kako koristiš ege šifru ????
Jesi li u automobilu primjetio sa lijeve strane volana plastični pizdariju u obliku čudnog kurca, s njom aktiviraš žmigavac gurnivši ga gore ili dole

Pa dobro jebemu mater, imaš 162 poruke i nisi primjetio tražilicu i kako koristiš ege šifru ????
Jesi li u automobilu primjetio sa lijeve strane volana plastični pizdariju u obliku čudnog kurca, s njom aktiviraš žmigavac gurnivši ga gore ili dole
Nisi uopce zanimljiv! Kad smo kod prijevoznih sredstava tu sam TATA! a ovo da znam nebi sigurno pita! Sad znam i hvala vam!

Eto vidis! Pa ja bi misljenje od vas iskusnih!
Aj. Bia sam cesce puta. Sta zelis znat? Jeli je kao na slikama? Jeli parla engleski/srpskohrvatski/portugalski/kineski? Ili zelis znat kako sam je jeba? Ili jeli pusi bez? Ili se ljubi? Sta triba? Ako cemo o pusenju onda bi ti triba svoj kurac opisat, recimo jesi li obrijan i kako ti je higijena. Ako cemo o FK, onda bi triba opisat kako su ti zubi. Recimo jesi li ono uredan i tako. Ali to, bar mene, uopce ne interesira haha.

Oprosti, ne zelim te blatit. Ali da si ti taj koji je postavijo to pitanje, cak je i mene cudilo

Aj. Bia sam cesce puta. Sta zelis znat? Jeli je kao na slikama? Jeli parla engleski/srpskohrvatski/portugalski/kineski? Ili zelis znat kako sam je jeba? Ili jeli pusi bez? Ili se ljubi? Sta triba? Ako cemo o pusenju onda bi ti triba svoj kurac opisat, recimo jesi li obrijan i kako ti je higijena. Ako cemo o FK, onda bi triba opisat kako su ti zubi. Recimo jesi li ono uredan i tako. Ali to, bar mene, uopce ne interesira haha.

Oprosti, ne zelim te blatit. Ali da si ti taj koji je postavijo to pitanje, cak je i mene cudilo
Skužajte ali neko je davno rekao da nema glupih pitanja nego samo glupih odgovora. Bez uvride ikome

Naj prvo moji zubi su svi na broju i moja higijena je je mogu rec na top nivou! Tako da ti mene nemas za sta blatit! A to pitanje bi tribalo postavit nekima koji daju recenziju 10+ za neku kokos i ja odem zbog toga i kad dodem okrenem se na vratima! A nit se ja ljutim sta ti mene prozivas zbog neceg nit sam ti ja svadljiv! Ja bi cisto volia da se ovde na neki nacin pomogne i uputi kolegu! Sve druge rasprave su nepotrebne!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh