prckko
Well-known member
super, idem prije na INU po A-bon, da me poslije ne šeta0955735359 te le gram javite se curi pa se dogovorite

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
super, idem prije na INU po A-bon, da me poslije ne šeta0955735359 te le gram javite se curi pa se dogovorite
sise da, ostalo nisam ni gurao ni diraoJel se da dirati po sisama i pici?
Nego kaže Niki da ovom komentatoru da da joj gratis poliže sljedeći puta...![]()
Samo masaža u igri, teško bilo što drugo dobiti.
Masaža 50€, onda ide na foru kad si već ušao kod nje, e kao skidanje je komplet je 80€, u tangama 70€
Znam to su sve fore ali gotovo kad dođes, sad bio i ne vise nikad.
Uredna je, komunikativna opcenito, tuširanje prije i posle može, ne gleda puno na sat ali najavi kad je već skoro pri kraju.
I napomena: ne drzi se dogovora i termina. Kazes da ćes doći u 14:00H, onda javlja ee hajde pricekaj malo i te igre standardne.
lokacija u blizini dobro poznatog salona na Trešnjevki.
A nije to bivsa Alisa iz žumberacke?Nego kaže Niki da ovom komentatoru da da joj gratis poliže sljedeći puta...
Uz ovo brdo odrona što nam se nudi na PO glupo je tražiti dlaku u jajetu curi koja vrišti kvalitetom!
A nije to bivsa Alisa iz žumberacke?![]()
Samo masaža u igri, teško bilo što drugo dobiti.
Masaža 50€, onda ide na foru kad si već ušao kod nje, e kao skidanje je komplet je 80€, u tangama 70€
Znam to su sve fore ali gotovo kad dođes, sad bio i ne vise nikad.
Uredna je, komunikativna opcenito, tuširanje prije i posle može, ne gleda puno na sat ali najavi kad je već skoro pri kraju.
I napomena: ne drzi se dogovora i termina. Kazes da ćes doći u 14:00H, onda javlja ee hajde pricekaj malo i te igre standardne.
lokacija u blizini dobro poznatog salona na Trešnjevki.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|