Usta moja hvalite meNeki dan saiskustvo moje bilo vrhunsko, cak i cokoladice i sok je pao
. Znaci dokaz da je
najbolja i neprevazidjena. Znaci puna usluga je bila i mogu cista srca reci da je mnogo dobro bilo jedva cekam reprizu.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Usta moja hvalite meNeki dan saiskustvo moje bilo vrhunsko, cak i cokoladice i sok je pao
. Znaci dokaz da je
najbolja i neprevazidjena. Znaci puna usluga je bila i mogu cista srca reci da je mnogo dobro bilo jedva cekam reprizu.
E to se zove elita.Neki dan saiskustvo moje bilo vrhunsko, cak i cokoladice i sok je pao
. Znaci dokaz da je
Eh kad se sjetim onih dana prije 10 godina. Bukvalno iz kladionice pokupiš i ideš na piće i jebačinu.Imaju te elitne po preporuci rade. To su ona drustva bogatih i one su im kao neka lafi pratnja a u stvari ih finansiraju .
Placaju stanove kirije daju kes ....
Po prepuruci se dolazi do njih.
Jbg nekad je bilo dobrih riba studentica i najvise onih iz kladionica a sad nista.
Jel ta Dea crna, oko 28g, napumpane usne i sise, vitkaSta je sa ovim “elitnijim” kurvama kako do njih doci?
Ona tetovirana lamija radi li ona? Druzi se sa nekom Deom stalno neki hoteli i vecere, jel i ta Dea kurva?
I radi li ona Mina Mateljan ili Emina Ligata? Cuo sam neke price al samo da su s politicarima i to, ako ko zna moze i u inbox
Dzaba kacis, ta ne odgovara na porukeDanas u Sarajevu zgodna crna hercegovka 063763545
OvaJel ta Dea crna, oko 28g, napumpane usne i sise, vitka
Odgovara na pozive.Dzaba kacis, ta ne odgovara na poruke
Aha, nije to ta što sam mislioOva
![]()
ᗪᗴᗩ ᑭᖇᗩᘔIᑎᗩ ᗪᗩᑭIᑕ (@prazinadea) • Instagram photos and videos
4,123 Followers, 1,086 Following, 63 Posts - See Instagram photos and videos from ᗪᗴᗩ ᑭᖇᗩᘔIᑎᗩ ᗪᗩᑭIᑕ (@prazinadea)www.instagram.com
S lamijom je stalno
U susjednoj zemlji protestuju s parolama "Dole Vu..c",a posto su glavni vicevi o nama kod nas je parola "Dole Pichic" .....Eh kad se sjetim onih dana prije 10 godina. Bukvalno iz kladionice pokupiš i ideš na piće i jebačinu.
Dođeš sa dva dana kod iste trebe uplatiš listić i pravite se da se ne znate.
Bilo zgodnih studentica, prava raja. Bila ona Milfača na Malti, ove mlađe na Grbavici, ali ribe top, voljele lovu, aki bile lijepe i zgodne, ne kao ove narkomanke danas.
Podsjećam vas da je april BOJKOT, već samo izmjenjujemo iskustva iz ljepših dana. Pozdav
Mislim,svakako je Dole.Sta hocete da gore bude jelU susjednoj zemlji protestuju s parolama "Dole Vu..c",a posto su glavni vicevi o nama kod nas je parola "Dole Pichic" .....
Meni se cini da one tebe jos sprdaju a ne pare da ti vrate moj kumeKoliko vidim da se ne odustaje..rok je smanjen..sutra pare ili ide sve od privatnog do slika ozenjenih jebaca itd..
Nece vise reagovat na provokacije,djaba pisete.Pare nisu ni bitne.Nista vise,nije ni bitnoMeni se cini da one tebe jos sprdaju a ne pare da ti vrate moj kume
jel ova u poslu?Ova
![]()
ᗪᗴᗩ ᑭᖇᗩᘔIᑎᗩ ᗪᗩᑭIᑕ (@prazinadea) • Instagram photos and videos
4,123 Followers, 1,086 Following, 63 Posts - See Instagram photos and videos from ᗪᗴᗩ ᑭᖇᗩᘔIᑎᗩ ᗪᗩᑭIᑕ (@prazinadea)www.instagram.com
S lamijom je stalno
Pretpostavljam, hoda sa lamijom po hotelima i vecerama pa ti vidijel ova u poslu?
Koja je cijena kod nje ?Sve pohvale za Crnku trenutno je u bl.Djevojka uredna ljubazna lijepo te dočeka nemam jedne jedine zamjerke nepožuruje zgodna lijepa a pored toga posao odradi za 10+ veliki pozdrav za crnku sve preporuke svaku marku vrijedi
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|