Melani u Osijeku!
Poziva Vas na druženje u svom prostoru. Higijena i tuš kod mene. Diskrecija zagarantirana. Molim samo ozbiljni koji…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde odi i provjeri, jer se Valeria Cuaves/Dana Jayn jebe za lovu.jel bio rko kod ove ili pričo s njom? jest da je plavi oglasnik al vrijedi provjerit![]()
Melani u Osijeku!
Poziva Vas na druženje u svom prostoru. Higijena i tuš kod mene. Diskrecija zagarantirana. Molim samo ozbiljni koji…www.oglasnik.hr
Uh, vidio malo prije, da je dobilo sad koji dan jednu vrlo lošu recenziju, ovo njoj kurvar napisao u recenziji:Ekipa, zelim cuti vase misljenje. Dogovorio ovu u Pecuhu, za iduci ponedeljak. Njezinu adresu mi je vec poslala:
![]()
Kingus23(23) - Pécs - Adatlap
Kingus23(23), 163 cm, 57 kg, 75 mell - Pécs - vidéki lány - rosszlanyok.hurosszlanyok.hu
Provjerio nju pozivom, zena je, ona ima 26 vrlo pozitivnih rezenzija i tri lose. Dogovor sve kako treba, sto mi treba i koja cijena. Malo prije mi salje na mobi normalnu poruku: " Bok, kako si". Ja: "Dobro, nadam se i ti". Ona na to: "Dodi, jebi me". Malo mi to cudno, ne samo da se sad javlja prije id. pon., nego taj "Dodi, jebi me". Kao da me zbuni i napali, a to ne treba, to bih s njom rjesio id. pon. na licu mjesta, kako dogovoreno.
Uhvatio me strah. Bas neki dan cuo na radiju, da je preko Tindera bilo nekoliko slucaja, da su se neki dogovorili za spoj, osoba (zrtva) ode na spoj, i ne samo da se zrtvu opljacka, nego se zrtvu jos i otme i trazi otkupinu od rodbine. A jebote, kakva bolesna vremena. Sta mislite, jer ovo moze biti za mene opasno? Jebes 100 Eura ako pljacka, nikad riskirati npr. nozo-ubod zbog neke jebene pljacke, ali to da te se jos i otme, aj...
Kristina?Mene zanima da li Kristina radi jos uvijek to i kakva je shema sto se tice nje, ako mi moze napisati u pp
Također za Kristinu molim pp ukoliko bi netko bio ljubazan, još 7 dana sam u Osijeku, da ne idem opet kod InesPozdrav...imali netko informaciju rade li jos Ines ili Kristina masaže?
Pridružujem se za pp za Kristinu i unaprijed zahvaljujemMolio bih u pp također za Kristinu![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|