OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

jel bio rko kod ove ili pričo s njom? jest da je plavi oglasnik al vrijedi provjerit

Puno agencija u zadnje vrijeme u Istri pravi probleme... u Dalmaciji također. Neki pimpovi prave sranja. Hoće promovirati svoje kurve koje su svojim izgledom, uslugom i postupanjem, jedan običan promašaj. Pimpovima i kurvama želim reći da se od sada pripaze. Prave štete u gradovima Poreč, Pula, Split, Rijeka. Prijavljuju kurve koje su im konkurencija, zatim još puno ostalih stvari.
Od kako sam u Zagrebu tamo se situacija smirila, Osijek se isto popravio od kad je došao kolega pod imenom John Wick na forumu.
Premda je tamo problem puno lažnih profila. Puno profila ima koje koristi ova cura
I još jedna koja zakuhava stvari pod ovim profilima
Na adresi Ulica Hrvatske Republike 41. Na toj lokaciju u zadnje vrijeme jako puno kurvi stvara probleme.
Preselile su na novu lokaciju, od kada sam prvi put napomenuo, da ih kontroliramo na adresama na kojima su prije bile.
E pa dragi Pimpovi i cure, kontrolira vas se na svakoj adresi u bilo kojem gradu, i bilo kojem apartmanu.
Zagreb je opet u drugu ruku postao leglo boleština. Jedna kurva se jebe bez kondoma, i to ova
Kod nje je bilo likova koji imaju svakakve boleštine. I sad mnogi otišli kod nje, napaljenog kurca i isključenog mozga, te je jebali bez kondoma, uz nadoplatu. Samo se nadam da ste sreće da niste ništa pokupili.
I onda se još digla panika za Roxane
Jedan je rekao da je pokupila boleštinu i digla se panika. Na kraju se ispričao, jer je došlo zbog nekog nesporazuma.
To ga pohvaljujem jer je rijetkost.
Od sada ćemo posebno nadzirati gradove, Poreč, Pula, Split, i Rijeka. Tamo se događaju sranja zbog pojedinaca.
za sada najsigurniji gradovi za kurve Zagreb, Slavonski brod, te Osijek.
Bude li tamo izbilo sranja John Wick i ostala ekipa će riješiti situaciju.
Čujem da neki traže za reklamiranje kurvi od Mr Nimde aka Drstr14. Nećete dobiti reklame sigurno ako kurva nije toga vrijedna.

Ekipa, zelim cuti vase misljenje. Dogovorio ovu u Pecuhu, za iduci ponedeljak. Njezinu adresu mi je vec poslala:

Provjerio nju pozivom, zena je, ona ima 26 vrlo pozitivnih rezenzija i tri lose. Dogovor sve kako treba, sto mi treba i koja cijena. Malo prije mi salje na mobi normalnu poruku: " Bok, kako si". Ja: "Dobro, nadam se i ti". Ona na to: "Dodi, jebi me". Malo mi to cudno, ne samo da se sad javlja prije id. pon., nego taj "Dodi, jebi me". Kao da me zbuni i napali, a to ne treba, to bih s njom rjesio id. pon. na licu mjesta, kako dogovoreno.

Uhvatio me strah. Bas neki dan cuo na radiju, da je preko Tindera bilo nekoliko slucaja, da su se neki dogovorili za spoj, osoba (zrtva) ode na spoj, i ne samo da se zrtvu opljacka, nego se zrtvu jos i otme i trazi otkupinu od rodbine. A jebote, kakva bolesna vremena. Sta mislite, jer ovo moze biti za mene opasno? Jebes 100 Eura ako pljacka, nikad riskirati npr. nozo-ubod zbog neke jebene pljacke, ali to da te se jos i otme, aj...

Ekipa, zelim cuti vase misljenje. Dogovorio ovu u Pecuhu, za iduci ponedeljak. Njezinu adresu mi je vec poslala:

Provjerio nju pozivom, zena je, ona ima 26 vrlo pozitivnih rezenzija i tri lose. Dogovor sve kako treba, sto mi treba i koja cijena. Malo prije mi salje na mobi normalnu poruku: " Bok, kako si". Ja: "Dobro, nadam se i ti". Ona na to: "Dodi, jebi me". Malo mi to cudno, ne samo da se sad javlja prije id. pon., nego taj "Dodi, jebi me". Kao da me zbuni i napali, a to ne treba, to bih s njom rjesio id. pon. na licu mjesta, kako dogovoreno.

Uhvatio me strah. Bas neki dan cuo na radiju, da je preko Tindera bilo nekoliko slucaja, da su se neki dogovorili za spoj, osoba (zrtva) ode na spoj, i ne samo da se zrtvu opljacka, nego se zrtvu jos i otme i trazi otkupinu od rodbine. A jebote, kakva bolesna vremena. Sta mislite, jer ovo moze biti za mene opasno? Jebes 100 Eura ako pljacka, nikad riskirati npr. nozo-ubod zbog neke jebene pljacke, ali to da te se jos i otme, aj...
Uh, vidio malo prije, da je dobilo sad koji dan jednu vrlo lošu recenziju, ovo njoj kurvar napisao u recenziji:

Kontaktiranje: Kontaktiranje je bilo lako i normalno, bio sam dobro obaviješten o mogućnostima.

Stan: Odgovarao je cilju.

Izgled: Odabrao sam nju na temelju fotografija. Nažalost, kontrast između fotografija i stvarnosti bio je za mene ogroman. Ne kažem da nije ona na fotografijama, ali je u stvarnosti potpuno drugačiji i to nije pozitivno. Na slikama izgleda erotski i uredna. To nije uspjela ostvariti u stvarnosti. Dočekala me u nekoj trenerki. Njezin izgled nije imao nikakve veze s uređenom damom koju sam vidio na fotografijama. Draga, na tvojim profilima detaljno navodiš što očekuješ, što je u redu, ali bilo bi dobro da i ti to isto činiš kako ne bi došlo do nepotrebnih nesporazuma.

Ponašanje: Osjećao sam kao da sam na nekoj traci. Izašao je njezin pravi stav koji se ne vidi na fotografijama... U stanu nije bila sama. Nisam ostao jer ne volim neprijatna iskustva!

Ona mu na to odgovori: Bolje da si otišao na ulazu i da se ništa nije dogodilo. Budi sretan što sam zbog tebe odjurila iz dućana. Drago mi je što si otišao na vratima jer, kao što sam rekla, bio si vrlo neuredan. Ne mogu da mi zapušten i neuglednan piše da mu je dotjeranost važna. Tvoja laž je i lažna kleveta mog ugleda, znaš da sam sama, jer pričamo o jednosobnom stanu, iznesi nešto vjerodostojno! Dodala bih još ovoliko, sama sam i zahtjevna, problem nezahtjevnih je što si to bio ti, nažalost, i nema potrebe da se zamjeraš na ovo iz osvete, bolje da se ništa nije dogodilo! Vrlo je zanimljivo da drugi ljudi imaju dobra iskustva sa mnom!

MOJA ANALIZA: Kad sam ovih dana s njom komunicirao, spomenula je i meni tu neku trgovinu iz koje se malo prije vratila. Ili radi u nekoj trgovini (vrlo blizu njezinog stana) ili ona (i muž/dečko?) imaju neki trgovački obrt koji im loše ide i sad se ona prostituira. Mislim da ću odustati, ne trebaju mi problemi!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh