Uglavnom tijelo dosta loše ali faca a pogotovo usta lijepo.I nema vise sisu i onako nisu bile nesto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uglavnom tijelo dosta loše ali faca a pogotovo usta lijepo.I nema vise sisu i onako nisu bile nesto
Da Oli je prije nego smršavili i bila nešto (to kažem za nas koji volimo bucke) a sada stvarno ništa nula bodova ono što vidim po sadašnjim slikama jako lošeUglavnom tijelo dosta loše ali faca a pogotovo usta lijepo.
Gdje vidis slike ?Da Oli je prije nego smršavili i bila nešto (to kažem za nas koji volimo bucke) a sada stvarno ništa nula bodova ono što vidim po sadašnjim slikama jako loše
Na plavom oglasnik nadi njen oglas pa ćeš vidjetiGdje vidis slike ?
Daj meni molim te pošalji PM njen FB! Hala!A ljudi dragi, pa ne mogu baš ime i prezime cure objaviti javno na forumu. Ako nekoga zanima nek me kontaktira u inbox, ipak nekakvu privatnost moramo poštivati.
Obavezno teretana mlađa ženska a tjelo se objesilo,vjerojatno zbog gubitka kilograma u kratkom vremenu.
Znači baba iz Lužana je premija za ovu???Stvarno treba imat zeludac, jos joj maca suva ko barut
Baka je 3* vlažnija, bucka suva ko barutZnači baba iz Lužana je premija za ovu???
Koja je to iz luzana????Znači baba iz Lužana je premija za ovu???
Imas broj mozda od doticne za kontakt ?Znači baba iz Lužana je premija za ovu???
Da li se to meni čini ili je smršavila?
Je, al je zato i digla cijenu. Bolje bi bilo da je ostala debela i jeftina.Da li se to meni čini ili je smršavila?
Koja je sad cijenaJe, al je zato i digla cijenu. Bolje bi bilo da je ostala debela i jeftina.
Kad sam ja zadnji put pitao je trazila 50 za pola.Koja je sad cijena
InflacijaKad sam ja zadnji put pitao je trazila 50 za pola.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|