bbb1986
Well-known member
Ova nije olivera nešto si ti pobrkao.Evo je na EGE:
Creampie za dodatnih 40 eur. Navali narode.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova nije olivera nešto si ti pobrkao.Evo je na EGE:
Po čemu je jeftina? Debelguza za 100e pola sata...Ne bih baš rekao. Na EGE su slike Olivere iz mlađih dana.
A pumpanje bez kondoma je nudila odavno.
Neki puknuti lik (koji se u nju zaljubio) je pričao ovdje na forumu da dolaze crnčići (to mogu biti jedino Nepalci, niski rastom i tamnoputi) kod nje.
I vjerojatno je pumpaju bez kondoma, jer je jeftina, pa mogu priuštiti jebanje sa ovakvom.
Ta bucka je išla za 20, navodno je sad 40 što je i dalje puno manje od 100.Opcenito se cudim ljudima koji za npr.70 eura odu nekoj šporkulji, loseg izgleda i u neuvjetima, a za npr.100 mogu otić u zategnute mlade,ciste i zgodne 25godisnjakinje.
To da. Onda se ne cudim da joj i Nepalci hrle hrpimice. Ako hrle...Ta bucka je išla za 20, navodno je sad 40 što je i dalje puno manje od 100.
Nije to Olivera znam ju jako dugo još prije 5-6 godina dok se krenula baviti ovimeEvo je na EGE:
Da ovo nije OliveraOva nije olivera nešto si ti pobrkao.
može link od olivereNije to Olivera znam ju jako dugo još prije 5-6 godina dok se krenula baviti ovime
Usluga je preskupa za njen izgled ali ima muškaraca koji vole jače ženske.Nije to Olivera znam ju jako dugo još prije 5-6 godina dok se krenula baviti ovime
U kojem svijetu je ona preskupa pa 40eura je danas nista toliko bi platio da je nadem na tinderu i otpeljam u McDonalds. Ljudi ovdje placaju 50-60 eura za drkicu u gumenim rukavicamaUsluga je preskupa za njen izgled ali ima muškaraca koji vole jače ženske.
To vec ima smislaMa mislim na ovu s ege Lora,naravno da gospodična Olivera nije skupa usluga
Ovo nije Oli, nemoj stavljat takve stvari.Evo je na EGE:
Oli je jako smršavila i nije više debelaUsluga je preskupa za njen izgled ali ima muškaraca koji vole jače ženske.
I nema vise sisu i onako nisu bile nestoOli je jako smršavila i nije više debela
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|