SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Idiot si čim tu tražiš savjete.
Jer će ti brže konkurenti transić iz plavog oglasa popljuvati onu za koju pitaš ovdje i to iza muškog fake profila. Pojebi par pa vidi šta ti paše a ne rekla kazala. I ne uspoređuj kruške i jabuke, čitaj oglase.
Daj debilu ti si se nasao pricati o savjetima. Od kad si napravio acc nisi nista korisno rekao jer nikad nisi ni bio kod transice, samo dolazis jest govna i bit naporan.

😂 😆a ti se još baviš sa konkurencijom?!-Ko i godinama. Džaba ih pljuješ kad dečki jebu šta im paše a ne šta vi jedan transić za drugog tu serete iza fake profila.
Prozirna ti je priča.
između ostalog dosta u zg je i strankinja tako daa
A baš tako. Džaba im pljuvanje ovdje po konkurenciji kad napaljeni dečki pročitaju oglas, nazovu i otiđu ako im pašu uvjeti.
Većina ljudi nema vremena ni volje dangubiti po forumima...

Bio tko? Bomba izgleda!

Nije prava tranny ne radi kita, samo puši

• Like
reagiranja: nne

Da li postoji ijedna recenzija? Može i privatno.
Lik sa perikom. Slike su vrlo nerealne.

tako je..loš je after, totalni mrak, dakle adrianadelfin je najgora ne moj ići 🙄😂.
Ne budi ko klinac idi pojebi i ne glumataj, bar ta/taj lik izgleda napaljeno i dobro.👌
Totalni mrak je pretežno kod onih starih,koje tako skrivaju godine i bore!!! Kod mladih sigurno nije totalni mrak.I najbolje je kad napiše netko- čuo sam da je ona takva i takva.Dobro piše Dang- otidi i uvjeri se.Ja sam svoja iskustva napisao,jer sam se u njih i uvjerio.I lažni oglasi.I lazne slike.I lazne godine.A i svaka " škola" se plaća.Ponekad i skupo.

Totalni mrak je pretežno kod onih starih,koje tako skrivaju godine i bore!!! Kod mladih sigurno nije totalni mrak.I najbolje je kad napiše netko- čuo sam da je ona takva i takva.Dobro piše Dang- otidi i uvjeri se.Ja sam svoja iskustva napisao,jer sam se u njih i uvjerio.I lažni oglasi.I lazne slike.I lazne godine.A i svaka " škola" se plaća.Ponekad i skupo.
Pa kako doci do nje?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh