Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu ne pomaže ni plenkijeva plaćaTrazi 4000 Eur
Pa to vec postaje stvarno tragikomicno
Kaj je nju pes grizem dok je mala bilaEvo meni je bubnula 3500 eura mjesecno, 4,5 susreta po 2h![]()
Je ali cijena padaKaj je nju pes grizem dok je mala bila
Nego reci imaš li koju za preporuku neku milfJe ali cijena padajos malo pa ce past na 3 i tako dok netko ne prihvati
Znam dobro ja sam u danskojUh ja sam ti u hrvatskoj jednom mjesecno tako da uhvatim tada sta stignem!u nas u njemackojje bolja ponuda a iste cijene!
trazim korektnu realnu Sugar baby na duzi oeriod.
koliko nudis ja nudim 500 minimumtrazim korektnu realnu Sugar baby na duzi oeriod.
prvi put, drugi put, treći put
Pa očito je da bi uzela lovu i bacila burn broj i doviđenja tebiStvarno ne kuzim tu sugar daddy shemu... od svake dobijem odgovor da trazi nekoliko tisuca kuna mjesecne naknade, a kada pitam da mi kaze sta dobivam zauzvrat za te novce nikada ne dobijem konkretan odgovor.... Ne treba mi u zivotu da platim 5000kn curi i onda ju jos moram moliti da mi da picu jednom u mjesec dana.
Ako ponudim naknadu svaki puta kada se vidimo, nijedna nije zainteresirana... stvarno ne kuzim.
mogu ja pomoc?To si potpuno u pravu, tsave u oglas da su top u svakom smislu i našminkaju ga do j*ja a onda kada im se javiš traže slike, snimke i još sto ku*aca tako da obično za nekih 10-15 min shvatiš da nemaju ni gaće na dupetu a kamoli nešto 50 kn u džepu
Cila Hr puna takvih klošara i kokošara !
Lipi naši turisti...ništa bez njih![]()
Ejjjj
Trazis jos?
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|