Bio sad kod ove male, inače uvijek idem na one koje imaju dobru recenziju na ege, šta je sigurno je sigurno, nikad se na taj način nisam zajebao, ali vidio sam da je ova 100 eura pola sata, a meni se prijebalo i reko ajde nešto na brzinu.
I evo prvi put mi se desilo da sam odrađen poprilično mehanički, pušenje s kondomom trajalo 50ak sekundi, mislim da čak nije došlo ni do minute, kaubojka okej ajde, mada ništa posebno, onda doggy koji je zbog njene guzice najbolji dio i tu možeš udarat i jako, ne buni se, pa misionarka, i tu uzme mobitel kao one second baby, a ja već u njoj i čekam u njoj dok odgovori na poruku, komedija. Završnica opet doggy i tu sam udarao prilično jako, ali ne bi svršio da sam jebo još 2 mjeseca, jednostavno od početka sam se malo razočarao i reko izdrkaj mi ga i tako sam svršio. Mala je slatka izgledom, ali odrađuje mehanički i nema tu nekog truda, mada opet i ne buni se puno, tako da kome je do udaranja u doggyu s pogledom na dobro dupe, neka ide, inače ne preporučujem