Nisam bio al zainteresiran sam i ja,ako mozes baciti recenziju poslije uzivanja,bili bi ti zahvalni.Jel bio neko sa ovom stephanie sto se pojavila u vinkovcima sa ege-a
Imam dogovoreno za večeras pa me zanimaju iskustva
jesi uspio sniziti cijenu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam bio al zainteresiran sam i ja,ako mozes baciti recenziju poslije uzivanja,bili bi ti zahvalni.Jel bio neko sa ovom stephanie sto se pojavila u vinkovcima sa ege-a
Imam dogovoreno za večeras pa me zanimaju iskustva
Ide 100€ 30min, oral bez kapice razbijam se da odemNisam bio al zainteresiran sam i ja,ako mozes baciti recenziju poslije uzivanja,bili bi ti zahvalni.
jesi uspio sniziti cijenu?
Ide 100€ 30min, oral bez kapice razbijam se da odem
Može u porukemoguc je svaki dogovor sa njom ali na licu mjesta, ne telefonom.. kad odes na masazu samo uduplaj lovu i bit ce joj jasno sta zeliss
Vuče o kojoj se radi??? Dali može info u box,,,Ide 100€ 30min, oral bez kapice razbijam se da odem
cura je na mjestu vrijedi se potruditi i otici do tamo,ja sam malo prije dosao od nje,meni je bilo odlicno. vrijedi svakog eura! nemam zamjerke ocjena od 1-10 10+.Jel bio tko kod ove u Brckom
Zz džoker možeš mi se javit u poruke Nemogubzi Poslat ppmoguc je svaki dogovor sa njom ali na licu mjesta, ne telefonom.. kad odes na masazu samo uduplaj lovu i bit ce joj jasno sta zeliss
Ma skoknes do os....pametnijeja samo cekam kad ce se najstariji grad u evropi probiti na njihovu mapu, pa da ih bude 20ak stalno
|   | 
   Tel: 064/677-677 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 |