Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potpisujem kao kućaPa ako iza svakog oglasa se mora dati OIB o čemu mi više pričamo onda.Znači PO da hoće može isti čas uću u podatke te osobe i otkriti ko je to, a to je ni više ni manje neka osoba bilo muško ili žensko koja radi teške prevare i krade konstanto stotine i stotine a da ne kažem i milje eura.Sad ja ne ulazim u politiku POa al djeluje mi suludo da se takve stvari dopuštaju a može ih se spriječit za čas ako je to istina da se mora dat OIB iz svakog oglasa.Meni ni nije u cilju da ih se blokira nego da ih se doslovno razotkrije i pribije na javni stup srama figurativno.U najmanju ruku da ih se adekvatno kazni za to šta rade.
Jebiga kad je oglasnik preplavljen takvim oglasima. To nisu samo dva-tri takva oglasa. Da su samo 2-3 nitko ne bi ništa rekao. Ostalo su oronuli milfovi ili online druženje. Možda ako ima 2-3 poštena oglasa u cijelom oglasniku.Vec 3 stranice serete o bonovima oglasniku i oib u tema ovdje je jel bio tko a za ovo si nadjite drugi forum
A BonLp jel prevara ili je netko bio![]()
Nije laznjak pisali su na forumuslatka tajna kruge , kontakt watsap meni se čini da nije laznjak , ima tko iskustva sa njom
Nudi pusenje i seks mozes svrsit gdje Zelis a ok je nije losa za tu lovuI sta sve nudi za to ?
Slike jesu prave?Nudi pusenje i seks mozes svrsit gdje Zelis a ok je nije losa za tu lovu
Nisam bio kod ove,prije nje je bila Martina čehinja u Miramarskoj.Izgledala mi je uplašeno i nisam više tamo odlazio.![]()
Danijela
Prelijepa djevojka 23 god. pruža nezaboravne trenutke sa situiranim gospodinom iskljucivo u mom prostoru.www.oglasnik.hr
jel bio neko kod ove? slike nisu prekopirane...
pod istim oglasom?Nisam bio kod ove,prije nje je bila Martina čehinja u Miramarskoj.Izgledala mi je uplašeno i nisam više tamo odlazio.
Dapod istim oglasom?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |