BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Neko bio kod Goge-Zane 40god Bijeljina i Tuzla,mislim da je ista likusa?
Bio ja u Bijeljini usao u stan okrenuo se i otisao. Dogovor bio lak,znao sam da slike nisu njene ali rekoh nije valjda toliko losa. Kad sam dosao katastrofa,otvorila mi vrata ja usao unutra ona nesto prica ja ostao bez teksta. Kad sam dosao sebi posle 20 sekundi rekoh izvini ne mogu okrenem se i odem.Iz Srbije je po naglasku,Romkinja, sta da kazem ruzna brate.
Eto tako.Zaobidji

• Like
reagiranja: Dzo
Evo ekipa da još jednom potvrdim recenziju sa jednom djevojkom iz Sarajeva, na Stupu se nalazi inače, 20 godina djevojka ima, veoma zgodna, lijepa, čini mi se da je par vas bilo kod nje i pisalo recenzije, 75€ je pola sata, za mene svaka marka vrijedi uložit za nju, obzirom da nema djevojke danas ispod 150KM ma kakva god ona bila
061025584 je njen broj pa ko je zainteresovan nek joj se javi i dogovori susret
Je li još uvijek puši sa kondomom?

bolje jebi kobilu neg njj, kurcu ne valja, debela, ima preko 45 g
a tako je druze, ja sam bio kod nje isto i znaci smrdi joj iz usta, jos je debela krmaca, ne zna ga pusit nikako, gleda samo da uzme pare i da te otjera sto prije, a picka joj rasirena nemas nikakav osjecaj kad je guzis haha, iskreno ne vrijedi vise od 50KM ona i to za sat vremena da je guzis

a tako je druze, ja sam bio kod nje isto i znaci smrdi joj iz usta, jos je debela krmaca, ne zna ga pusit nikako, gleda samo da uzme pare i da te otjera sto prije, a picka joj rasirena nemas nikakav osjecaj kad je guzis haha, iskreno ne vrijedi vise od 50KM ona i to za sat vremena da je guzis
Ma boli mene sto ti nemas za ovakvu picku 200km iskreno,sijem a ti pisi sta hoces i koliko hoces

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh