Želiš jako?Ma ajmo najjače vatrena plavuša Tea 33 radi čuda. Kod Cibone
ŽELIŠ HEPY END NA RAZNIM MIJESTIMA?Diskrecija 100%, higijena 100% želiš nešto otkačeno i NOVO onda sam ja ona za tebe.…
Iskustva?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
može kontakt?Ima na fb jedna sa Trnja ako nekoga zanima radi i sa dvojicom može se dogovoriti i nenaplačuje mlađa je oko 30 godina ako nekoga zanima neka se javi u private
Spamaš sve temePozdrav, novi sam tu, dal ima koji baš salon za masažu a da nudi nešto više? Cijena nije bitna, hvala!
Lp
Danas je teško naći u cijelom Zagrebu dobru. Moja preporuka ti je ova na BorovjuIma neka na lanistu da pruza dobru uslugu? Nije bitna cijena samo da lici na nekaj
Nudi li komplet ili samo masaža?Danas je teško naći u cijelom Zagrebu dobru. Moja preporuka ti je ova na Borovju
![]()
Anja 💋
165/55/3 -26 godina -diskrecija -higijena -iskljucivo moj prostor -moje slike -ne primam gospodu stariju od 55 godina…www.oglasnik.hr
Ovo je preeekrasna picka, u kompletu jedna od naaajboljih koji sam vidio, faca i dupe van svake lige, sise malo vise al i dalje prekrasne ,al daleko od dobre usluge i nazalost tupava jako....Danas je teško naći u cijelom Zagrebu dobru. Moja preporuka ti je ova na Borovju
![]()
Anja 💋
165/55/3 -26 godina -diskrecija -higijena -iskljucivo moj prostor -moje slike -ne primam gospodu stariju od 55 godina…www.oglasnik.hr
A sto ce ti taj info? Ti sudeci po porukama nisi nikad nigdje ni otisao. Drkas po onlyfansu i pises nebuloze...Ima nešto više od masaže kod nje ?
Masaža sa ručnim 40Ima nešto više od masaže kod nje ?
Da slažem se samo da je pušenje bez i daje malo aktivnija u akciji bila bi superMasaža sa ručnim 40
Pušenje 60
Seks 80
Mlada, zgodna plavuša, dupe dobro, sise dobre, u faci ljepotica. Nije vrhunska u akciji uživati ćeš dok ju jebeš
A jesi joj nudio nešto više za pušenje bez gumice?Da slažem se samo da je pušenje bez i daje malo aktivnija u akciji bila bi super
Je al se ne javlja ni ona ni Olja već danima zovem 5x dnevno![]()
Silvia - milf 40
Dama 40 god. prijatnog izgleda, savršeno oblikovanog tijela družila bi se sa kulturnom gospodom u vlastitom prostoru…www.oglasnik.hr
Vratila se silva
S obzirom da se već drugi puta ovdje provlači tvrdnja da je cura tupa, ponukan sam da od promatrača postanem aktivni korisnik. S curom sam se družio neko vrijeme, bar 10-tak puta, još od kada je bila kod Avenue malla. Po izgledu definitivno 10-tka, materijal za playboyevu duplericu. Mlada je, valjda 23-24 godine i naravno da je rezervirana prema tipovima koje prvi puta vidi. Možda se iz toga može izvući krivi zaključak, ali da je tupa sigurno nije. Nije nešto pričljiva, ali nakon par susreta, kada se oslobodi, iz razgovora se vidi da je inteligentna.Ovo je preeekrasna picka, u kompletu jedna od naaajboljih koji sam vidio, faca i dupe van svake lige, sise malo vise al i dalje prekrasne ,al daleko od dobre usluge i nazalost tupava jako....
Da imalo valja, vec odavno imala bi hordu obozavatelja bez potrebe za svakodnevnim oglasima...
O kojoj to pisesS obzirom da se već drugi puta ovdje provlači tvrdnja da je cura tupa, ponukan sam da od promatrača postanem aktivni korisnik. S curom sam se družio neko vrijeme, bar 10-tak puta, još od kada je bila kod Avenue malla. Po izgledu definitivno 10-tka, materijal za playboyevu duplericu. Mlada je, valjda 23-24 godine i naravno da je rezervirana prema tipovima koje prvi puta vidi. Možda se iz toga može izvući krivi zaključak, ali da je tupa sigurno nije. Nije nešto pričljiva, ali nakon par susreta, kada se oslobodi, iz razgovora se vidi da je inteligentna.
Nisam baš mlad, niti zgodan a niti imam hrpu para. Ali uvijek me dočekala ljubazno i toplo. Nakon par susreta malo se opusti pa se se lakše dopre do nje. Istina je da je rezervirana i u ponudi. BJ s gumicom, forsira doggy, ograničeno diranje ali i s time se lako pomiriš s obzirom na cijenu i izgled.
Uglavnom, ugodno iskustvo za nezahtjevne za minimalan novac s vrhunskom curkom.
I ne, nisam joj pimp. Da jesam, ne bi uzimala 80 eur za full service. Uz malo slobodniju aktivnost cura je klasa za 150 eur.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|