Rules
Active member
Tuzla je druze mrtva.Ako ima neko za tuzlu nesto neka mi se javi u pp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tuzla je druze mrtva.Ako ima neko za tuzlu nesto neka mi se javi u pp
Suzy 063205046
dobro se jebe zestoko,kad zagrmi stisne ga prava kuja za izjebat, svrsava pravo!Brate stoju uzima a dadne nekad i za 80.Kakva je suzi, kojih godina, koliko trazi, pozz.
pocela javno i u nas?dosad je bosanci namirivali,ko kuja svrsavaSuzy 063205046
Koji je godina, gdje se moze naci...pozz.dobro se jebe zestoko,kad zagrmi stisne ga prava kuja za izjebat, svrsava pravo!Brate stoju uzima a dadne nekad i za 80.
Da nos sredi bolja bi bila
suzana Capljina i Metkovic,nabolja je uz neretvu kako sam je podmirit znaoKoji je godina, gdje se moze naci...pozz.
Ma jedan broj brt na njemu 4 profila prijavljenaEkipa sta je ovo na EGE
100 novih djevojaka u Tuzli preko agencije
Nesto mi to sumnjivo
Brat moj..opet si se vratio crnki..haha zato ti sijas hahaLjubav drug brat sestra za zivot cijeli![]()
Nisi mu platio hodzarinu bracala hahahahOo pa gdje si ti efendija strasni i posteni
Ja sam bio da njom otprilike prije dva mjeseca..., nisam nista primijetio....i slJedan poznanik bio izgleda kod Grofice Pummy, kaze fasovao polne bradavice ?
Neko jos imo slicno iskustvo ili laze da je ocrni ?![]()
pa trazio si.. druze da ti je i dao broj od kurve ovako javno (svi bi joj pisali sa foruma) blokirala bi te.. i sve druge i kupila si novi broj.. retardirano je ocekivat ispravan broj osim ako ga cura samaa nije ovdje obbjavila.. toliko o ovom forumuE svaka čast za broj, dolazi odgovor sa druge strane da će zvati policiju
nema.. nisi jos shvatio gdje si?!Ima li neko da blokira ovog @purapura i slične beskorisne debilčine koje ne znaju šta će od svog propalog života pa gledaju kako da i druge sjebu. Zbog takvih morona ovaj forum postaje besmislen
Daj br ako imas sta iz Doboja il TesnjaPozz drustvo imal sta doboj tesanj da nije jaca i ona plava l.p
Oko 6 mjeseci inkubira virus. Za nas i nije toliki problem, lako se uklone bradavice ali je problem sto virus ostaje u tijelu. Za zene je hpv opasan i dosta slucaja izaziva rak grlica maternice.Ja sam bio da njom otprilike prije dva mjeseca..., nisam nista primijetio....i sl![]()
Majstore, de probaj padobran prije nego iskočiš iz aviona.Lične rasprave i frustracije ostavite za inbox nema potrebe da mi ovdje čitamo vašu privatnu raspravu momci, bez ljutnje...nastavite u inboxu a ovdje ostavite samo konkretne informacije i preporuke..hvala vam na razumjevanju, pozdrav za vas...
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|