Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obuceni jos dugi rukav. Slabo jebes krajisnik! Jos kuruze i mlijeka pa ce bude nesto od tebe.Jebem Edinu Miljković
![]()
received 1055541255478332
Upload and share videos instantly. It's free and simple. No signup required.sendvid.com
To je ta 100+ kila samo samaraj valjda ce te osjetitiLjubavni oglasnik: BiH - Bosna i Hercegovina
Ljubavni oglasnik BiH - Bosna i Hercegovina.bih.ljubavni-oglasnik.net
Jel bio iko? Ako su njene slike bukvalno bi namjenski otišao u BL da išamaram ove guzove
ko je, sta je, moze li vise detalja, neki kontaktJeli neko bio kod Minke starke iz Osijeka.
Kolike guzove imaLjubavni oglasnik: BiH - Bosna i Hercegovina
Jel bio iko? Ako su njene slike bukvalno bi namjenski otišao u BL da išamaram ove guzove
Jel ova iz velike kladuseEdina Miljković![]()
received 1055541255478332
Upload and share videos instantly. It's free and simple. No signup required.sendvid.com
E brate čuj 100+, pa šta je, jel ima metar i 90, znaš šta je 100 kila. Uglavnom, ne znam, meni izgleda da nije loše raspoređeno to.To je ta 100+ kila samo samaraj valjda ce te osjetiti![]()
Kod ove sam bio prije 7-8 mjeseci , kad sam je vidio razmišljao sam d se vratim , ali nisam i nisam se pokajao. Jedina mana je ta što je baš krupna a sve ostalo je za pohvalu.Ljubavni oglasnik: BiH - Bosna i Hercegovina
Ima i ona narodna : idjavom k... i dlake smetaju.Kod ove sam bio prije 7-8 mjeseci , kad sam je vidio razmišljao sam d se vratim , ali nisam i nisam se pokajao. Jedina mana je ta što je baš krupna a sve ostalo je za pohvalu.
Ko nije bio kod nje neka bez veze ne navodi kojekakve mane
Ne znam brate, ova slika što je stavio čovjek i one slike sa oglasa, velika razlikaIma i ona narodna : idjavom k... i dlake smetaju.
Slika ko slika i ako nije fotoshop razlika je zavisno iz koje pozicije se slika i ...... ....i...Ne znam brate, ova slika što je stavio čovjek i one slike sa oglasa, velika razlika
Jeste slika original uzivo je jos veca vjeruj bio ličnoLjubavni oglasnik: BiH - Bosna i Hercegovina
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|