mirsad_mile
New member
Ma roki ovo sto si napisao brojeve samo su dvije aktivne ostalo sve isto njihovi brojeviDa li ima iko neku dobru preporuku iz ovog spiska ?
Javi se dat cu ti brojevaPlacam za broj, Sarajevo
Ima li neko preporuku?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma roki ovo sto si napisao brojeve samo su dvije aktivne ostalo sve isto njihovi brojeviDa li ima iko neku dobru preporuku iz ovog spiska ?
Javi se dat cu ti brojevaPlacam za broj, Sarajevo
Ima li neko preporuku?
na kakvim si ti drogama i kakav problem imas bgte..Znaci za BL nema nista... Cuvaju brojeve pripremaju se za brak... Pazite momci vec traze duplo, cak i vise od ostatak EU ako se zaljubite za ove ima da vas ostave bez gaca za godinu dana
Mnogo vise od toga su mi dale samo sto ti to nemozes shvatiti nazalostJesi ti i dale 10 KM da ujutro imas za kafu
Pa jbm miša malo nam opisi akcijuMnogo vise od toga su mi dale samo sto ti to nemozes shvatiti nazalost
Može li kontakt. HvalaLjudi bio sam kod ove crnkinje cura top znaci samo na licu mjesta dogovaraj te moze i anal i sve ja dogovorio za 100e pola sata ostao sam skoro sat inace kazem za Banjaluku
Kao mrtva kobila fuj. .. pisalo je jos dosta njih o njoj.. Cigancica umrla, samo joj niko nije javioIma li neko iskustva sa curom iz Sa,sa Kobilje glave? Crnka,20.godina u pitanju sa super oglasa
Pozdrav zvao javila se dala adresu dosao zovem par puta javi se kaze imam musteriju za 15 minuta proslo pola sata ja zovem javi se kaze nmz jos drska preko telefona tako da mislim da je laznjak l.pIma li neko iskustva sa curom iz Sa,sa Kobilje glave? Crnka,20.godina u pitanju sa super oglasa
Zvao prekjuče, u startu odustao jer ne dolazi u apartman, radi isključivo u svom smještaju.Pozdrav forumaši!
https://cityoflove.com/profile/677346Ja bih da čujem neka od vaših iskustava što se tiče ove djevojke.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|