Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Banana sta lajkas posalji ako imas kakav kontaktImali neko za preporuciti sta u PD ili BL.
Hvala na razumjevanju.
Mala 19g nudi erotsku masažu okolina Doboja dogovor sa muškarcem njoj se na adresu ide poslije dog za broj i vise info javit se u poruke.
retarde jedan prvo trazis saam zensko iz doboja, sad nudis fol tu curu i kad ti se neko javi onda nalazis razloge da nema od toga nista,provjerili smo te, i to cu da objavim prepisku, marss majmune jedan retardirani..Mala 19g nudi erotsku masažu okolina Doboja dogovor sa muškarcem njoj se na adresu ide poslije dog za broj i vise info javit se u poruke.
pa i mene zanima s obzirom da je banja luka mrtva,ovde svi drze kontakte samo za sebe kao da ce zeniti te kurve.....Banana sta lajkas posalji ako imas kakav kontakt
Omatorio si stari a da ti je močit ne mozeretarde jedan prvo trazis saam zensko iz doboja, sad nudis fol tu curu i kad ti se neko javi onda nalazis razloge da nema od toga nista,provjerili smo te, i to cu da objavim prepisku, marss majmune jedan retardirani..
20/30g da se daje tebi od 54 nece jbg vise srece u drugom zivoturetarde jedan prvo trazis saam zensko iz doboja, sad nudis fol tu curu i kad ti se neko javi onda nalazis razloge da nema od toga nista,provjerili smo te, i to cu da objavim prepisku, marss majmune jedan retardirani..
ahahahha,, bratee slinavi teze je tebi izgleda doc do picke tako mladom i bez marke u dzepu.. a za nase podatke ti ne brini samo smo te malo svi provjeravali..Pored momaka od
20/30g da se daje tebi od 54 nece jbg vise srece u drugom zivotu
Laznjak prijatelju zaobidji kuronjuPozz pisao sam vam u pp
izvini, ali u poredjenju sa ostalom ponudom u banjaluci, lenka je i vise nego srednja zalost..
Ozbiljno?Jeli neko bio.
Trazi xbon da se sakriju zadnja dva broja na xbon.![]()
Idiotretarde jedan prvo trazis saam zensko iz doboja, sad nudis fol tu curu i kad ti se neko javi onda nalazis razloge da nema od toga nista,provjerili smo te, i to cu da objavim prepisku, marss majmune jedan retardirani..
retardiranog slinavog kuronjuLaznjak prijatelju zaobidji kuronju
svi smo bili..Dali je neko bio sa ovom djevojkom koja nudi masaze " Par_BiH " ?
E jbg naletio si na Elmu Ecu a upozoravali smo ovdje. Lose recenzije.Bio sam prije par dana.
Loše, ne isplati se
Moze brojMostar išta novo?
Imam jednu što radi erotske u Mostaru, pp
Mozeli brojMostar išta novo?
Imam jednu što radi erotske u Mostaru, pp
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |