Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbga otiđi ako te baš interesuje...
Još jedna zanimljivost - kad sam ušao kaže samo ruke operi nemoj dole..
???
I mene zanima...pozz.Moze li mi neko rec kakva je ova Trebinjka,godine,izgled,cijena...hvala unaprijed
I mene zanima...pozz.
Prelistajte malo nazad , o tim Trebinjkama je pisano dosta. i neznam šta bi još da znate a da nije napisano.I mene zanima...pozz.
Čudno da ne rade u MostaruPrelistajte malo nazad , o tim Trebinjkama je pisano dosta. i neznam šta bi još da znate a da nije napisano.
Jedino da ide neko umjesto vas da ih i jebe da budete sigurni
Laže da ne radi a radi, bez pičke bi morala naći pravi posaoOva Lidija je mene odmah blokirala
Ako joj se svidis radi plus 50 km znaci stojaNe radi ni to, nemoj bezveze navlaciti ljude
a zast je saam ne priupitass...Kenada Fazlibasic iz Tarcina ima li neko neke provjerene informacije?
KenjadaKenada Fazlibasic iz Tarcina ima li neko neke provjerene informacije?
Pokusaj se registrovati na smokva erotske oglase ili klubzaodrasle, tu zna biti parova i zena koje traze partnera za uzivanje bez placanja.Gdje naci djevojku/ženu 25-50 godina al da joj je stalo do sexa a ne do para. Dakle probao sa sa plaćanjem, ali nije to ono sto želim jer se vidi da to rade kao posao.
Ma druze Tuzla je mrtva sto se toga tiče.Momci moze li neko bilo kakav nacin da u tuzli platim evo me trenutno u tuzli moze li neki kontakt bilo sta
Meni nije problem i platiti ako uživa...ako ne uživa nije to to...Pokusaj se registrovati na smokva erotske oglase ili klubzaodrasle, tu zna biti parova i zena koje traze partnera za uzivanje bez placanja.
Malo je takih, Lidija u Mostaru je ta tipična, raširi noge i kaže aj jebi meMeni nije problem i platiti ako uživa...ako ne uživa nije to to...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|