BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Čitajući ovaj forum vrlo mi je jasno zašto pobornici eugenike i dalje imaju velike planove za nas "male ljude". Prije sam ih smatrao bolesnicima, ali kako vrijeme odlazi izgleda da su oni vise upravu nego što sam mislio tada. Velika depopulacija ili nuklearni rat je jedino izgleda sto moze vratiti ovu planetu u neki normalni balans opet. Žalosno ali istinito
i tebi je normalno da su adam i eva imali nekoliko sinova?

Danas bio kod ove i danas sam definitivno donio odluku da više neću ići kod brazilki. Sve malo, guzato, punije. Cjenkali se pa pristala za 100e pola sata. Cura skroz nezainteresovana. Nemože puno izdržati na leđima, digo joj noge na ramena nemože ni tako samo govori doggy. Tako je bilo do isteka vremena, a sve u svemu loše radi. Nemam ocjene za nju, i 0 treba zaslužiti

Danas bio kod ove i danas sam definitivno donio odluku da više neću ići kod brazilki. Sve malo, guzato, punije. Cjenkali se pa pristala za 100e pola sata. Cura skroz nezainteresovana. Nemože puno izdržati na leđima, digo joj noge na ramena nemože ni tako samo govori doggy. Tako je bilo do isteka vremena, a sve u svemu loše radi. Nemam ocjene za nju, i 0 treba zaslužiti
Zelja su mi uvijek bile cure iz Latino Amerike s velikim guzicama,ali kako se procitao svaku recenziju nama dolazi dno dna samo

Redovan sam kod brazilki. Ne mogu se porediti sa domacima, sve moze, ne zale se i vole svoj posao. Bio sam i kod Julie, deblja je nego na slikama al je blentava. Grize,cucla,grebe.Guta kurac nije normalna. Ostao pola sata duze, ne gleda na sat. Pretpostavljam da si dobio slabiju uslugu zato sto si se cjenko i manje platio.

I moje misljenje je da od svega jad saberes utiske druzenja u vecini slucaheva je ,,,bio sam sa brazilkom,,,a usluga..,,nike veze,,,zato nase cure su sigurno...bolje zbog svega...komunikacija...i ostalo...
Ja samo imam pozitivna iskustva sa brazilkama. Možda zato što sam im po ukusu izgledom, a možda zato što ih uvijek obradujem nekim poklonom 🙂 Brazilke vole slatkiše, pogotovo one što nemaju priliku kod kuće probati.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh