Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posalji i meni, necu se ni ja cjenkatDaj br od studentice ja se necu cjenkati
Imas trrenutno redovnu jednu na SuperOglasiPozdrav ljudi,ima li ko kakav kontakt za Tuzlu?
MuskoEvo jedna Martina iz Mostara samo 23 godine, budite kulturni
061 234 - 567
Mostarac nemoj davati lazne brojeve ljudima
sprdnja nego sta je.. lici li tebi ovo na nesto ozbiljno.. gdje mos sa lakocom nac picku kakvu god pozelis.. ove sto se vrte ovdje su ionako vec poznate po svim mogucim oglasima.. drugo nista nemass sem sprdanja, objavi se neka nova picka (nepostojeca) samo da se vidi koliko ce ih trazit broj, objavis recenziju o nekoj narkomanki koja je uz to jos i prljava i neuredna i cekas da vidis koliko ce ih trazit broj..Sto mislis sve sprdnja
Ima sve na forumu. Ima i one sto hrana djete ovom poslo.
ipak si ti dokon a i poglup.. sprdnja nego sta je.. napravis si 3-4 profila... objavi da si jebo neku narkomanku koja je uz sve i prljava i mozda bolesna.. pa sacekas sat vremena da vidis koliko ce ih se javit d atrazi broj od iste.. pa onda i dalje mozes d atvrdis da nije sprdanje.. stvar je samo u tome sto nas se mali broj sprda a ostali se hvataju kao i ti... ziv bio..dosao da vidim kakvih pacenika ima a da je 99% sprdnja ne bi 800 strana bilo daj broj
i da dosao sam pametovati kad vidim koliko bolida vozi na ovom forumu i onda se pitate sto djevojke a ni muskarci ne daju brojeve sto ih nema i sto idu vani
vrijednije je vani zaraditi 50 eura nego ovdje 150 maraka kad imas neandretalca za musteriju
kakve su djevojke sta rade kako rade i ostalo je potpuno druga prica a o njoj bi mogli pricati kad se iskorijeni kretenizam medju musterijama
eto da je jos jednom pomenem,, mozda ni nezna kakvog je tupana rodila..i da dovoljno govori o tebi sto odmah pominjes majku papacino
da znaju kakav si tebi ni ciganke ne bi dale da placas ko zna koliko
Imas li dovoljno velika muda da se ti i ja nadjemo da te prvo karam pa onda da te degenecim? Ko da gledam ti nemas ni za sta mudaEvo jedna Martina iz Mostara samo 23 godine, budite kulturni
061 234 - 567
Majmun daje lazne brojeveImas li dovoljno velika muda da se ti i ja nadjemo da te prvo karam pa onda da te degenecim? Ko da gledam ti nemas ni za sta muda
Ne volim muški spolImas li dovoljno velika muda da se ti i ja nadjemo da te prvo karam pa onda da te degenecim? Ko da gledam ti nemas ni za sta muda
mojne se izvlaciti sadaipak si ti dokon a i poglup.. sprdnja nego sta je.. napravis si 3-4 profila... objavi da si jebo neku narkomanku koja je uz sve i prljava i mozda bolesna.. pa sacekas sat vremena da vidis koliko ce ih se javit d atrazi broj od iste.. pa onda i dalje mozes d atvrdis da nije sprdanje.. stvar je samo u tome sto nas se mali broj sprda a ostali se hvataju kao i ti... ziv bio..
Ne moram ti gurnuti ud dovoljno da ti dadnem degenek onako da si dadnem malo oduska moze liNe volim muški spol
Moj internet ratniče znam ja da si ti opasanNe moram ti gurnuti ud dovoljno da ti dadnem degenek onako da si dadnem malo oduska moze li
Hajde bola molim te da se nadjemo sada, budi musko jednom u zivotu jebo ga ti, sramota je da vazda budes pickica sa tastatureIma li neko nesto novo za Banjaluku
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|