Hahah ni blizuadi77 je jedan od uvlakaca bolan bolan..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahah ni blizuadi77 je jedan od uvlakaca bolan bolan..
A Jel nije? Od kad si ti na forumu uopšte?a ti si previse glubp da cim ti je to zanimljivo.. cuj legenda.. cuuj zavrtila pola foruma..
Naravno da mi je zanimljivo, zanimljivije nego citati svaki dan o x bon, daj br i ima li sta u Tesnju na petlji ovoj onoj. Ona smrdi ona se drogira ona debela. Crnka kad se pojavi zavadi pola forumaa ti si previse glubp da cim ti je to zanimljivo.. cuj legenda.. cuuj zavrtila pola foruma..
a šta ti meni upadaš i komentiraš kako bi to trebao da nešto radim ili ne? slažem se, nema pomoći, a ni odmoći, a baš zato i naglašavam - dotična je definitivno za izbjegavati za susrete! takodjer, ponavljam, ovo nije mjesto za promociju nekih brojeva s njene strane! ovdje se komentiraju odredjene teme, a ne radi se takva drska trgovina nečijeg kontakta.sve to ok ali si ti jos gori od nje.. zaobidjes, ne dajes pare i sve ok.. sta se loziss, ovo je forum, ovdje se rade corava posla,ubija se dosada.. nista ovdje nemos shvatat za ozbiljno, sve one ce i dalje imat hrpu musterija sa ili bez foruma,tebe,mene i ostalih.. nikakve recenzije ovdje nemogu nit pomoci nit odmoci..
Jesi dosadan,bogatia šta ti meni upadaš i komentiraš kako bi to trebao da nešto radim ili ne? slažem se, nema pomoći, a ni odmoći, a baš zato i naglašavam - dotična je definitivno za izbjegavati za susrete! takodjer, ponavljam, ovo nije mjesto za promociju nekih brojeva s njene strane! ovdje se komentiraju odredjene teme, a ne radi se takva drska trgovina nečijeg kontakta.
Ne ide to tako sa reklamiranjem prostituisanja. Ta roba se mora prvo vidjeti da bi se odlučilo želi li se do nje.Pa javiš joj se na wa i ona ti pošalje sliku. A toliko su je puta opisali ovdje da i ptice na grani znaju kako Crnka izgleda.
Najljepša je prostitutk u Sa, eto ukratko.
eto.. ne treba dokazivati..Naravno da mi je zanimljivo, zanimljivije nego citati svaki dan o x bon, daj br i ima li sta u Tesnju na petlji ovoj onoj. Ona smrdi ona se drogira ona debela. Crnka kad se pojavi zavadi pola forumai ode da spava.
Eto i ti si mi zanimljiv kao novi član. Imas bas realne komentare. Ili si stari-novi.eto.. ne treba dokazivati..![]()
tebi svako okruzenje odgovaraEto i ti si mi zanimljiv kao novi član. Imas bas realne komentare. Ili si stari-novi.
Mada nisam uvlakivac hahah
Hahah prilagodljiv sam.tebi svako okruzenje odgovara![]()
Pfff… Hahahahahah dobro se zajebajeeeHahah ne treba njoj slika. Ona je porukama zavrtila pola foruma, ne serite vise. Cura je legenda ovdje. I ja sam je jednom nalijepio ali kad sam vidio sta radi ovdje i kako se dobro zajebava top. Korektna je, ne serite više.
Tebi ću dati da mi ga izduvas za 100e.Pfff… Hahahahahah dobro se zajebajeeekakav jadan komentar ti si druze izgleda slabo imao kontakta sa zenama u zivotu ili nikako. Iduci put joj daj 100e da se zajebajete.
njemu je to vrhunac zivota..Pfff… Hahahahahah dobro se zajebajeeekakav jadan komentar ti si druze izgleda slabo imao kontakta sa zenama u zivotu ili nikako. Iduci put joj daj 100e da se zajebajete.
Moj vrhunac je zini da ti kazemnjemu je to vrhunac zivota..valjda tako treba..
Tebi ću dati da mi ga izduvas za 100e.
Kad te nejebica uhvati možeš bar da duvas za utj
Pa da, daje mu kurava savjete kako da unovci supak, zato se voli „zajebavat“ snjomnjemu je to vrhunac zivota..valjda tako treba..
Ti pasha nemas ni kite ni 100€ mozes samo starom popusit kuracTebi ću dati da mi ga izduvas za 100e.
Kad te nejebica uhvati možeš bar da duvas za utjehu![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|