BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Mostarac_Infinity, kad ce te recenzije? Kani se gluposti i piskaranja, daj konkretno nesto.



Uzalud pises ove stvari na forumu jer imas ove beskonacne iz Mostara i slicno koji su tu samo da ispoljavaju bijes i svoje frustracije. Sta god napises, on ce suprotno. A mnogi misle da su te trebe na Instagramu stvarno u tim avionima, na tim lokacijama, nisu culi da se cak i avion moze iznajmiti na pola sata da se uradi koji selfie za Instagram post-ove. Bahate cure, bahati muskarci, cast izuzecima. Ta cura itekako placa cijenu svog navodno dobrog zivota. To je uvijek bilo tako. Nista nije onako kako izgleda, ali ljudi zele da je to tako i uzivaju u iluziji.

E sad idu komentari tipa, vjerovatno beskonacni iz Mostara, on beskonacno voli da kontrira, da to nikoga ne interesuje, nismo ovdje zbog romana i slicno. Pa hajde vi, majstori, dajte recenzije, dajte brojeve, napravite forum kvalitetnim kad ste takvi majstori u svemu :p How yes no. Keyboard jebaci.
Ne obazirem se puno na kontrase i keyboard jebace. To sto oni rade na forumu je da bi bili zapaženi pa makar hejtanjem, pogrdnim nazivima, ko duže piša i td. Možda i u stvarnosti nisu ni loši momci ali za tastaturom sve ubice i jebaci. Mladost ludost 🤣🤣
 
Dobra kenjara ali nema potrebe da je eksponiras ovdje jer je odavde niko nece jebati samo provociras.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh