BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

to na licu mjesta mozes samo dogovorit.. inace na telefon kazu samo masaza
Uopste ti nije tacna ta informacija.Kod nekih mozes dobiti sex uz masazu a kod nekih maserki kod kojih ja idem ne mozes dobiti ni oral.Ne trpajte sve u isti kos jer pravite bezpotrebno problem tim djevojkama kojim ce se momentalno nakaciti 20 tipova da trazi sex i da izgube vrijeme s njima,a korektne su maksimalno.
Ne iznosite netacne informacije.
 
Ok ba jarane, sta ste se primili na moje mišljenje. Crnka je napisala većini foruma a ne nekima. Ja nemam ženu da bi me uvrijedila, niti me profil takve cure kao što je Crnka može uvrijediti. Kacis se na moj komentar poslije 7 dana kao i neki ovdje, da izazovete prepirke i dodvorite se Crnki da vam spusti cijenu.
Kad malo bolje razmislim čitajući ovaj forum gdje većina debila, (čast izuzecima a malo ih je) i treba da vas salata.
Crnka, svaki dan kada se uključiš prije objave onog svog br.jebi svima mater za dobro jutro. 😀. Napisi, stanite u red pička vam materina pickopacenici, još malo pa nestalo. A onda opali popust 10 posto, ima da te cijene više nego mater rođenu.
Crnka je zakon! Niko se uvrijedio nije, ohladite debili željni rasprave!
Nemam namjeru da se svađam a nemam iskreno ni vremena za to.Eto neka ti bude ti si najpametniji lik na forumu hahaha
 
Sva ta tri komentara koja si napisao na ovom forumu su posvećena meni. Od svih ljudi ovdje ti si svoje vrijeme meni posvetio. Kad vec imaš ženu izvedi je malo u prirodu opravdaj to svoje bitisanje sa prostitutk ama, ne bavi se mojom ženom, jer ja kada budem imao ženu sigurno neću moći visiti ovdje.
Odjebaus!
Pa nisam papak ni s kim drugim ni komunicirao.Ja iznio svoje mišljenje o crnki koje se tebi ne sviđa i tu pjeniš otkad sam ga napisao.Šta ti očekuješ da nekome pametuješ a da ne dobiješ povratnu? I ako ti se odjebava izvoli pa odjebi...
 
Ili je meni dovedi, mozda je i ona željna promjene. Ali ja placam bez cjenkanja, ako je tako dobra kao što kažeš ionako je nestašica. 🤣
Oj sebi jesi jebać na baterije.Nikad od tebe jebača jer si previše svadljiv i sve što znam o tebi je to da visiš na forumu. Nemaš ti kad ni svoju trpati jer je drugi trpaju.
 
Oj sebi jesi jebać na baterije.Nikad od tebe jebača jer si previše svadljiv i sve što znam o tebi je to da visiš na forumu. Nemaš ti kad ni svoju trpati jer je drugi trpaju.
Oj, hoh, vam ga tam ga, goram ga dolam ga, svadljiv trpas. Gle ti izraza. Iz koje si ti selendre došao da nazivaš nekoga papkom, ne znaš ni sta je papak seljacin o iz pizde materine.
 
banjaluka prnjavor derventa doboj modrica i okolinaaa, imam nekih brojeva, trazim neke brojeve PP
i zna li ko gdje je ivana iz doboja sto je bila na col, mijenjala je broj ali sada je i novi neaktivaan
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh