ti to saam sebe citiras..Tj nije to broj koji ona koristi
Bog zna čiji si broj ti ostavio, nisi dobar nimalo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti to saam sebe citiras..Tj nije to broj koji ona koristi
Bog zna čiji si broj ti ostavio, nisi dobar nimalo
vidiii tuzibabaa... jadnici jadni, pa djes otic na muriju i rec tam da te blati lik na forumu na kojem se kurve traze za 30 maraka.. jbm te zivote kakvih sve retarda necemo vidjet ovdjeNajluđa je ova budala iz Mostara
Sad ce bit prijavljen policiji
gdje je to mezarje gdje si sahranjivao te sto si dosad pobio majmuncicuA ti si mu prijatelj
Providni ste obojicu cu vas pobit samo mi kontakt ostavite
A mamu mu jebem, meni ograničio da mu vidim profil. Skontalo pašče da izanaliziram prvo šta piše kad krene srat neko na forumuIskreno...citajuci tvoje poruke, i istoriju istih, niste toliko razliciti, ne znam zasto bi javno imena "radnica" spominjao, mislim na tvoje starije poruke, ne ove trenutne.
Znaš šta će mu u policiju reći: ajde balavac marš iz stanicevidiii tuzibabaa... jadnici jadni, pa djes otic na muriju i rec tam da te blati lik na forumu na kojem se kurve traze za 30 maraka.. jbm te zivote kakvih sve retarda necemo vidjet ovdje
Bgt ne mori vise, nemas ti pojma sta ja imam za recvidiii tuzibabaa... jadnici jadni, pa djes otic na muriju i rec tam da te blati lik na forumu na kojem se kurve traze za 30 maraka.. jbm te zivote kakvih sve retarda necemo vidjet ovdje
Naravno da je fejk, ali uvijek ima individua kojima je "prvi put", i koji ce pasti na foru. JbgMrtvi fejk...
I nek vas urade kad ste ćoravi kod očiju svojih. Pa mrtvi fejk profil ne znate prepoznat bolan bolan
Vas žedne preko vode prevest izgleda može ko hoće.
ne treba bit visoko obrazovan da se skonta da si retardiran.. te ces prijavit, te ces ubit, a iz misije rupe ne izlaziss majmune..Bgt ne mori vise, nemas ti pojma sta ja imam za rec
Mentol misli prijavit likove na forumu, a on na tom istom forumu prijeti ubistvom ahahahhahhane treba bit visoko obrazovan da se skonta da si retardiran.. te ces prijavit, te ces ubit, a iz misije rupe ne izlaziss majmune..
Nek ti izlazis sakrio se i pisesne treba bit visoko obrazovan da se skonta da si retardiran.. te ces prijavit, te ces ubit, a iz misije rupe ne izlaziss majmune..
i toplomjer pao ispod nuleMentol misli prijavit likove na forumu, a on na tom istom forumu prijeti ubistvom ahahahhahha
IQ mjerio toplomjerom
Mentoli misle da mislim prijavit… Sta recMentol misli prijavit likove na forumu, a on na tom istom forumu prijeti ubistvom ahahahhahha
IQ mjerio toplomjerom
U doba interneta i svih mogućih i nemogućih mogućnosti provjere, neko naleti i ispuši ko zadnji levat na planeti.Naravno da je fejk, ali uvijek ima individua kojima je "prvi put", i koji ce pasti na foru. Jbg
Nista dobro za vidjeti, javno iznosi imena "radnica", puno da izvines sere, vec vidjeno, prezvakano i nebitno, i veoma beskorisno.A mamu mu jebem, meni ograničio da mu vidim profil. Skontalo pašče da izanaliziram prvo šta piše kad krene srat neko na forumu
Zna da bi ga ujebao u sekundi. Jebo nanu svoju u kopačke broj 39.
Imena kurvi iznosim, sram me biloNista dobro za vidjeti, javno iznosi imena "radnica", puno da izvines sere, vec vidjeno, prezvakano i nebitno, i veoma beskorisno.
A zipa ovo, on je ono iznosio ovdje da prodaje Ilmine slike koje nema niko.Nista dobro za vidjeti, javno iznosi imena "radnica", puno da izvines sere, vec vidjeno, prezvakano i nebitno, i veoma beskorisno.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|