Lik iz magle
Member
Radi ponovo ali trebas otici dole potrositi bar 200,300km da vide da si ozbiljan pa "mozda" uspijes nesto dogovoritiRadile su i prije dok oh nisu pohapsili .
Jeli karibik ponovo aktuelan?
Moze li se odvesti neka u sobu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radi ponovo ali trebas otici dole potrositi bar 200,300km da vide da si ozbiljan pa "mozda" uspijes nesto dogovoritiRadile su i prije dok oh nisu pohapsili .
Jeli karibik ponovo aktuelan?
Moze li se odvesti neka u sobu ?
TrandzoJa joj slao poruku dva puta ali se ne javlja..
Nije trandzo, samo ima grub glas ...Trandzo
Ostani u magliInace za bl ,ko nije zivio ispod kamena zadnjih 10 i vise god zna da svaka druga,treca koja dobro izgleda radi "nesto sa strane,kad vidite curu koja radi u kladionici ili u marketu za neku prosjecnu platu a nosi novi ajfon i brendiranu odjecu sve vam treba biti jasno,samo su to danas uski krugovi i do takvih cura nemozete doci osim ako nemate svoju firmu,kafanu..ili ako ste nepoznati,tako da ostaju uglavnom preskupe strankinje sa onih sajtova
Mislim da je priča o sponzorušama neka druga tema. A naspram sponzorisanja tih navedenih curica, strankinje su jako jeftine...Inace za bl ,ko nije zivio ispod kamena zadnjih 10 i vise god zna da svaka druga,treca koja dobro izgleda radi "nesto sa strane,kad vidite curu koja radi u kladionici ili u marketu za neku prosjecnu platu a nosi novi ajfon i brendiranu odjecu sve vam treba biti jasno,samo su to danas uski krugovi i do takvih cura nemozete doci osim ako nemate svoju firmu,kafanu..ili ako ste nepoznati,tako da ostaju uglavnom preskupe strankinje sa onih sajtova
Masaza se uvijek isplati.Sad sve zavisi sta tebi treba i sta ocekujes.Ako zelis sex nemoj je zvati,ne nudi.Marina ima 40 god,radi erotske masaze i fetishe.Naglasavam sex ne nudi.Pozdrav ima li ko iskustva sa Marinom iz BL? Ispti li se ići i može li se šta više dovogovoriti?
Pozz dali poznajes neku iz OrasjaIma li ko brojeve jeftinih moze i ciganki imam i ja par brojeva mladjih .
Bio sam ja kod obe zajedno, 250 eur pola sata. Nula bodova, Slike i realnost totalno razlicito. Ne vrijede ni upola toliko. Sara je bolja riba, penelope bolje radi.Ova ženska je u Banjaluci zajedno sa svojom cimerkom Joice/Sara. Sada su digle cijene 150 eura pola sata i 250 eura sat, poslao sam im upit...Jebem ti bezobrazluk, svaka drolja gleda da nas okupa! Samo ignore i odjeb!
Pa što se nisi okrenuo i otišao?Bio sam ja kod obe zajedno, 250 eur pola sata. Nula bodova, Slike i realnost totalno razlicito. Ne vrijede ni upola toliko. Sara je bolja riba, penelope bolje radi.
Pa u startu sam mislio da ce biti bolje. Ali sta je tu je. Uglavnom ne vrijede toliko to je poenta.Pa što se nisi okrenuo i otišao?
Nema ni Marine ja je zovem dva dana ne javlja se.Ima li tko kakvu preporuku u Sarajevu ili Lukavici za erotsku masažu osim Marine? Hvala.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|