sutni_me_u_jaja
New member
I ja bih da me sutiras u jajaJedan je htio da ga sutiram u jaja...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja bih da me sutiras u jajaJedan je htio da ga sutiram u jaja...
Izgleda brutalno, lokalci kažu da je vjv medju najboljim butrama u BiH za taj posao, jedino mi bed što je realnpo prostitutka i onda mi tu pada taj feeling Domine, jer onak, znaš da ju se može kupiti i da ti ga pljuga i da ju jebeš i nekako mi to nije 'to'.Jel iko bio kod ove dame?
sunny Sarajevo, Independent | City of Love
A lady who will make your excited and intimidated at the same time ... domination ... I'm here to make their pain, humiliation and at the same time excitement ... verbal humiliation, gentle and rough massage the back, ...www.cityoflove.com
Jel znas da li je aktivna idalje ? Pisao sam joj ali ne odgovaraIzgleda brutalno, lokalci kažu da je vjv medju najboljim butrama u BiH za taj posao, jedino mi bed što je realnpo prostitutka i onda mi tu pada taj feeling Domine, jer onak, znaš da ju se može kupiti i da ti ga pljuga i da ju jebeš i nekako mi to nije 'to'.
Aktivna je josJel znas da li je aktivna idalje ? Pisao sam joj ali ne odgovara
Zovi ju.Jel znas da li je aktivna idalje ? Pisao sam joj ali ne odgovara
Neka domina iz Sarajeva i okolice ?
Jesil bio ?Marina Domina Sarajevo, Independent | City of Love
Pruzam usluge dominacije podloznim muskarcima. Fetishi koje radim su: Footjob, piss, strap on dominacija, feminiziranje, bicevanje, vezanje, kontrola orgazma, spit. Pored toga pruzam i senzualne, erotske masaze. Sex ...www.cityoflove.com
Ne.Jesil bio ?
FEMDOM u Hrvatskoj tj DOMINE su žešća katastrofa. Recimo uzmimo npr. Fet, uglavnom prenemaganje dotičnih, online dominacije, onlyfans sranja i ostalo. Realno jedino mi se nekako čini ok Goldie8, ali mislim da je do nje jako teško doći, i na Fetu svako malo deaktivira pa vrati profil, ne kužim baš poantu toga. Konkretno ja sam sa riječkog podrùčja, gdje je mislim najveći užas po tom pitanju. Sada nam se na fetu pojavila neka "dominalala", recimo da slika obećava, ako je uopće njena.![]()
Ma kakva prva, druga, treća.Ne.
Legendo, nazoveš, dogovoriš i odeš. Ti si
Potpis 100%
Sve vrvi od nekih wanna be dominica koje znaju da će im se tamo na tom fetu muški bacat pod noge a ove ih nejebu 2%. Goldie djeluje kao real deal, jedino što me tu brine što onak što kažeš malo malo je nema a i više ljudi nekkao sumnja da je to transrodna osoba/osoba koja je mjenjala spol.
Ostalo neam pojma, meni se jedno vrijeme ona Evilyn Absynth iz ZG-a činila kao najbolja, samo za nju je trebalo imati zaista jaku toleranciju na bol a i nje više nema. Ona AleksandraPrva i sl. su valjda najgori užas koji postoji, dobro izgledaju a dodju doslovno zajebavat i drkat kurac, ne valja ako se javiš, ne valja ako se ne javiš, nije ih briga za ništa i onda pljuju sve živo gdje im se hrpa paćenika ušupkava, pričaju kako se njima gade subovi i ne bi ih nikad imali oko sebe i sl.
Ma komplet scena je smeće i užas, sjever i zapad EU je druga priča.
Beograd... bila jedna iz Novog Sada, 25 god, nisam dugo vidio njen oglas s toga neznam sa sigurnoscu.NFS kao i uvijek ima super realne i detaljne postove, nemaš se šta ispričavat, to i volimo kada čujemo detaljno stvari iz prve ruke.
Za Sloveniju sam znao da je kvalitetna sam jebiga kako sma iz Osijeka nije mi baš blizu, a iznenadjenje mi je za Srbiju da kažeš da ih ima čak 6 kvalitetnih? Meni su kontakti iz Srbije uglavnom kukali i govorili da kod njih nema ništa dok je Hrvatska kao super lol. Tu bi se valjalo probat onda, jel ima neka iz Novog Sada možda ili samo Beograd?
Puno hvala, znao sam jedino za Surovu iz Srbije.Slo: 1) Gospodarica Emma ( ljubljana )
2) Domina Iris ( Kopar )
3) Dominatrix Morticia ( Ljubljana )
4) Gospa Eva ( Ljubljana )
5) Miss Scar ( Ljubljana )
Srb: 1) Madam Ana ( Beograd )
2) Mistress Suzy ( Beograd )
3) LeksFeets ( Beograd )
4) Mistress Anna ( Beograd )
5) Diana Lady ( Beograd )
6) Mistress Smell ( Beograd )
To su vam koje se bave profesionalno i poluprofesionalno kako bi se reklo. Ima te neke na Fetlifu, neke po oglasnicima, uglavnom guglajte, dogovarajte.
Fetish party, munch, kviz itd... zavisi sta je kako koji put. Pratite objave pod events na fetlifu. Ima svega nije to samo bazirano na dominama. Bdsm je sirok pojam. Domine, switch,subice,robovi, mazohisti,sadisti,fetisisti,fetish dame,swingeri itd,itd. Za svakog se ponesto nade. Samo naravno netreba trcat naprijed sa kurcem nego sa gornjom glavom. Objavom svakog takvog dogadanja imate upute ispod dogadaja. Gdije,kako,zasto, dress code, pravila ponasanja, ulasak u play sa nekim itd.Kakvi su ti partyi koji se svako najavljuju na felifeu?
Jel ima vise domina i jel ima bas akcije tamo?
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|