BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Bio popodne, prostor blizu narodne banke, ona je na slikama, jako fina uživo, čista, mirišljava, osobno dosla po mene ispred ulaza jer nema klasičnog portafona, engleski odličan, komunikacija jako dobra, izrazito vesela i vrckasta zena, oral je sa gumicom, ali je toliko dobar da nije problem, sve poze dopusta (anal ide ut nadoplatu i ne dopusta snimanje), jako aktivna, ne pozuruje i bas pazi da klijent uziva

Prvi je put u zagrebu, ostaje 10-ak dana, dijeli stan sa jos jednom zenskom ciji oglas nisam vidio. U svakom slucaju preporuka, s obzirom na zadnje recenzije i odnos cura prema klijentima meni je ova bila jako dobra

bio sam kod nje prošli tjedan , odgovorila odmah i za pola sata došao , sve je kako si opisao, došla do ulaznih vrata u ogrtaču , pa liftom gore , ponudila čašom vina jer sam bio malo nervozan, pol sata je 120 , sat 200 , izvadio 150€ i ostao oko sat vremena najmanje, engleski odlican , ljubi se , puši sa gumicom , promjenili par klasicnih poza , ne žali se ništa može lagano i žestoko, nije dala anal jer ju neko jebo noć prije 2 sata , na kraju otisli zajedno na tuširanje

Oodlično iskustvo!!!
Da maknemo prvo par minusa sa liste.
Bj samo s kabanicom - dobro nisam inzistirao, a budimo pošteni, niti ne nudi.
Malo forsira neki senzualni jerking s prstima, pa sam joj morao više puta reći neka prestane s tim.
Silikoni preveliki za nju, al dobro svako ima svoj ukus.

ta mi nije odgovorila na poruke danima i zato sam otišao kod druge , baš sam htel kod nje , ali našao sam je na tinderu i na instagramu

Prilozi

• screenshot Image 2023.jpeg
    screenshot Image 2023.jpeg
    126,4 KB · Pregleda: 294
  • screenshot Image 2023 2.jpeg
    screenshot Image 2023 2.jpeg
    52,4 KB · Pregleda: 293
  • screenshot Image 2023.jpeg
    screenshot Image 2023.jpeg
    126,4 KB · Pregleda: 289
iako sam pisao da neću dat 150€ za pola sata popustio sam , u siječnju sam bio kod katrin ili katri , cdc agenija , platio sam 150€ pola sata i ostao ugodno iznenađen

očekivao istočnu hladnoču , a dobio nježnu i maznu curu iz ukrajine , malo starija od mene , rekel bi oko 30godina , pisalo 25 mislim u oglasu , komunikativna , vesela cura , ljubi se , mazi , pušila bez kondoma , nije se mogla namjestit na kaubojku pa sam ju morao polizat i onda misonarska , pa doggy i kad sam je spustio dole nisam osjetio da mi je kondom ispao , pa sam slučajno svršio u nju i počeo paničarit , a ona samo evo ti vlažne maramice , opusti se , odi pod tuš , još me poljubila kod izlaska iz stana u Teslinoj , valjda mi niš nije :cautious:

Prilozi

• screenshot Image 2023 katrin.jpeg
    screenshot Image 2023 katrin.jpeg
    77 KB · Pregleda: 289

Cura sa slika, dogovor lagan, nije nešto vatrena, ali jako susretljiva i simpatična, engleski ok. Jos sutra u Ri i ide za Dansku. Izgled 9/10, sve skupa 7/10

Cura sa slika, dogovor lagan, nije nešto vatrena, ali jako susretljiva i simpatična, engleski ok. Jos sutra u Ri i ide za Dansku. Izgled 9/10, sve skupa 7/10
Tog sam se i bojao :/

jel netko bio? kaze da je u hotelu garden

Planirao posjetiti ovu mladu nadu. Ne sjećam se kad sam zadnji put vidio u Zg nešto ovako mlado, a da nije šrot (i da nisu fake oglasi onih jazavaca što skidaju slike modela s neta). Dogovorim termin, dođem na adresu, uslikam im ulazna vrata po uputi. Nakon toga mi pošalju video s uputama kako doći do stana. Proletim odmah kroz ulazna vrata jer su bila otvorena, dodem pred vrata stana, zvonim i ništa. Čekam 10ak min, ništa. Zovem, ništa. Reko ajd dobro i odem.

Čudno mi je, kužim realnost poslovanja i da tu ima hrpa mogućih razloga zašto me je "odjebala". Ali ako sam došao na adresu i po uputi uslikao ulazna vrata, i ti na to pošalješ video sa uputama kako doći do stana (u stanu btw radi i svjetlo, ali na zvono nitko ne reagira), i onda nakon toga ništa ni ne odgovaraš - onda je tu nešto stvarno čudno. Da mi nije poslala taj video s uputama kako u zgradi doći do stana, ne bih ništa rekao. Ili bar da je rekla sori otišla sam u šoping ili slične nebuloze koje znaju slati kad im uleti drugi jebač prije mene. Ništa, poslala video i nakon toga totalni ignore i na zvono i na wapu. Teška pušiona vremena.

E sad dalje, pošto sam bio jako napaljen, odabirem utješnu nagradu:

Ovaj puta uspješno ulazim u stan heh. Čim sam ušao u stan me samoinicijativno poljubila. Tko je duže u ovom biznisu zna da nakon takvog dočeka meeting jednostavno ne može biti loš. Izgledala mi ljepše nego na videu. Rekla je da ima 21 godinu ako se ne varam. Dao bih joj možda jednu, dvije više max. Ne priča Engleskog ništa za sporazumit se, tako da je nužan translate. Kolega nam je iznad u recenziji rekao da se ljubi, ali ne baš s jezikom. Meni je to bitno, tako da sam joj odmah prije nego što sam platio dao do znanja da mora biti puno jezika. Nije negodovala oko toga i bilo je puno jezika. Pušenje je bilo bez gumice. Solidno ali ništa senzacionalno. U akciji ful surađuje, a pička joj je bila baš pravo vlažna. Sveukupno brutalna usluga, nemam šta zamjeriti osim tog što ne zna engleski pa nije bilo baš komunikacije. Ali za latinu ništa neočekivano.
Svaka preporuka za Jacki, iako od trenutne ponude bih čak možda radije preporučio Ketty. Kod nje sam bio prije par mjeseci, koga zanima detaljnije neka potraži po historyu.

tu malu
sam i ja neki dan kontaktirao
probat cu opet i bit cu ustrajan jer ak fkt ima 20ak god i kara se za 150€ sat, riskirat cu potencijalni odjeb :)

ja sam na kraju neki dan zvarsio kod
izuzev OCAJNOG pusenja, solidno iskustvo
procitao sam tu na forumu da grize i sve to fajn al nisam znao da i kurac grize
faca joj je ok al tjelo je 10/10
skine grudnjak, sise ostanu na mjestu.. pipam i ne vjerujem da su prirodne...
ne znam bas da bi ju preporucio a kamoli ponovio

Jel na kraju tko bio kod Helene?

U planu je ić se počastit danas
Bilo bi odlično ako tko ima kakvu recenziju prije nego što investiram na neviđeno....

Jel na kraju tko bio kod Helene?

U planu je ić se počastit danas
Bilo bi odlično ako tko ima kakvu recenziju prije nego što investiram na neviđeno....
Ja nisam jos, ali planiram prvom prilikom. Ako odes, pls javi jel se isplati i do kad ostaje.

Pored male dayanne kontaktirao sam i ovu, no obje su mi se javile tek oko 15 sati sto mi je bilo prekasno...Ukoliko netko uspije obaviti jednu ili drugu, nek napise iskustvo. Kao sto je kolega napisao, mlade, zgodne i jos k tome 150 po satu...riskirao bih i ja :)

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh