Pinklec
Member
Rambo Amadeus je u pjesmi Zreo za penziju dobro rekao " ne radi kurva ono zbog para, već zato što voli muža da vara"Većina ljudi nije svjesna koliko se cura danas bavi time sa strane. Kroz 15 godina sam bio s hrpom tih "poluprofi" cura. Nikad nisam davao mjesečni džeparac, uvijek prema potrošnji.
90% ih je normalnih cura, studentica ili s normalnim poslovima. Većina solo, neke u vezama ili brakovima, neke još žive s roditeljima. Sretao sam ih kasnije, udane, rodile, zaposlile se na dobroj poziciji. Neke skužio na fejsu... sve vode naoko normalne živote. S dečkima i muževima koji pojma nemaju.
100% njih je jebeno uživalo u svakom susretu, ne samo u novcu. Svršavale kao lude, dopuštale mi sve živo i onda se sprdale kako to nikad ne daju "ovom svom". Mnogo puta se dogodilo da su zaboravile i na novac. 3 najbolja seksa u životu su mi iz te populacije.
Internet im je omogućio da anonimno stupe u kontakt s ljudima poput mene, da biraju (jer kandidata ima na stotine i one si izaberu one kojima bi dale i besplatno), da zarade i još k tome uživaju.

Ma kužim sve. Neke to rade iz nužde jer ne možeš normalnim poslom zaradit tolke pare, dok neke i uživaju, spajaju ugodno s korisnim. A naravno, i one nalete na nekog tko im se svidi i odgovara pa tako odvoje i koji sat više na svoje zadovoljstvo!