BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ma sta kazes! 😀Ko ti drma kavez? Nisam te pitao nista, nemas preporuku odjebi.
Boli tebe kurac sta ja karam, kako i koga.
Ti vidovit pa znas jel jebem sa kondomom ili bez.A sta pukne ti kondom?
Recenzija za Mostar:Silvija 36 god. Grudi trojka, guza veca, crnka. Jako uredna, jako prijatna, jebe se kao zmaj. Nema je na oglasima, kaze da povremeno napravi izlet sa muskarcma sa strane zbog love. Ne gleda na sat.
Izasli smo na veceru, vratili se u hotel, prica li, karali se 2 sata. Platio veceru i dao joj 200km.Vecera je bila na njeno insistiranje.
Sve u svemu, Mostarke vrh.
Moze broj od Silvije u pp?

Isto iskustvo. Prvi put da mogu reci da sam ostao bas razocaran ( mada djevojka izgleda prilicno dobro, slikonske su grudi itd). Toliko je nezainteresovana bila da mi je postalo neugodno. Platio za 1h, ostao mozda 35-40 minuta. Poslije pusim cigaru ispred zgrade i razmisljam koji vrag je ovo bilo, i zasto mi je ovo trebalo u zivotu ?? :unsure::unsure:
Zar nije tako u 95% slucajeva

Isto iskustvo. Prvi put da mogu reci da sam ostao bas razocaran ( mada djevojka izgleda prilicno dobro, slikonske su grudi itd). Toliko je nezainteresovana bila da mi je postalo neugodno. Platio za 1h, ostao mozda 35-40 minuta. Poslije pusim cigaru ispred zgrade i razmisljam koji vrag je ovo bilo, i zasto mi je ovo trebalo u zivotu ?? :unsure::unsure:
Potpisujem.. Sreća pa sam otišao na pola sata jer ne vrijedi otići napamet prvi put 1 sat. Cura je stvarno predobra, ima tijelo božanstvena, ali odvratna u pi.. U materinu. Bolje dupe nisam u životu osjetio u rukama. Zaobići. Šta god joj kažeš kao ne razumije.

Potpisujem.. Sreća pa sam otišao na pola sata jer ne vrijedi otići napamet prvi put 1 sat. Cura je stvarno predobra, ima tijelo božanstvena, ali odvratna u pi.. U materinu. Bolje dupe nisam u životu osjetio u rukama. Zaobići. Šta god joj kažeš kao ne razumije.
Jbg tako je u ovom sportu, ne znas sta te ceka. I ja sam shvatio od sada prvo 30 minuta, ako mi se svidi reci joj ako imas vremena da produzimo na 1h ili tako nesto. Prije toga vise ne.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh