RIJEKA/KVARNER - Iskustva & recenzije

Jel bio netko kod ovih novijih u Rijeci, Giselle, Nikoll, Rose..ima par dobrih
Niko niš ne piše 🤔
Čudno mi malo da nemaju niš recenzija ko zna šta će me dočekat

Ova Carol ima baš ružne sise
 
Ništa ja ne bi da mi napiše, iza tih oglasa stoji Mutišijeva banda i za izbjegavati su. To smeće nije za preporuku nekome. Ako je tebi napeta uživaj i dalje.

Ne znam tko je ova o kojoj se priča jer izbjegavam te domaće upravo iz razloga kojeg si naveo, rađe platim brazilku malo više i imam 100% diskreciju i top uslugu. Prije par godina su prste u tome imale one dvije romkinje lezbijke, jel to ista ekipa? Jesi bio kod ove cure pa ovo što si napisao je provjereno ili samo nagađaš?

Ako znaš tko je ta cura, vjerojatno je možeš prepoznat na nekim slikama na faceu s tom ekipom.
Iza većine tih domaćih koje i nisu bonašice je uglavnom uvijek bila ista ekipa ili je oglas od Eve Gugić jer u Ri nema ništa drugo osim toga i one plave što je tu na forumu. Ona je možda ok i poštena, ali fizički izgled je meni osobno katastrofa, ne bih je taknuo ni da ona meni plati.

E sad ako je ova o kojoj se priča ok, ja osobno volim punije s većim cicama, šteta bi bilo propustit.. samo kad vidim što ljudi pišu za onu plavu i koliko je hvale, mislim da sve pročitano na ovom forumu treba uzet sa ogromnom dozom rezerve.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh