Sta zi znaci ovo hihan?Da, tijekom, tisuću, kruh itd, il da pišem hin, sta hihan hide, sa mahramom![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta zi znaci ovo hihan?Da, tijekom, tisuću, kruh itd, il da pišem hin, sta hihan hide, sa mahramom![]()
I na mljevenike sa okoujednikomSerem ti se na tijek i tisucu kao i na okolokolnipantalodrzac
Sta cu pajdo,ne vidim drugog nacina,kad se nadjem u drustvu neke djevojke bukvalno zablokiram,pocinjem da mucam toliko Sam stidljiv.Mislim da bi se to promijenilo kad bih dozivio sexualno iskustvo,a ne vidim drugu opciju nego pokusati naci neku curu lakog morala.Kralju moj fini
Ne bih ja da ti solim pamet ali gdje cea mraknsa ociju skidati sa djevojkama lahkog morala.
Nije ti to brate nikako pametno ali nikako.
Ovo ti je misljenje e sad ti kako hoces.
Ne znam, prenosim šta braća muslimani pišu po fb komentarimaSta zi znaci ovo hihan?
U biti imaš problem sa anksioznošću.Sta cu pajdo,ne vidim drugog nacina,kad se nadjem u drustvu neke djevojke bukvalno zablokiram,pocinjem da mucam toliko Sam stidljiv.Mislim da bi se to promijenilo kad bih dozivio sexualno iskustvo,a ne vidim drugu opciju nego pokusati naci neku curu lakog morala.
Dobraaa wow, ako je ona djete haha, onda nek sam pedofil![]()
Druga opcija ti je da ne gledas samo kako ces nesto jebati nego jednostavno u drustvu budes opusten, normalno razgovaras s curama bez da razmisljas kako da oh odvedes u krevet. Slicno sam prozivio i tek kad sam prestao razmisljati samo o sexu sam i stupio u vezu. A cure lakog morala ostavi za vrijeme kad budes zelio probati nesto novo ili kad neke zelje ne mozes reci partneru.Sta cu pajdo,ne vidim drugog nacina,kad se nadjem u drustvu neke djevojke bukvalno zablokiram,pocinjem da mucam toliko Sam stidljiv.Mislim da bi se to promijenilo kad bih dozivio sexualno iskustvo,a ne vidim drugu opciju nego pokusati naci neku curu lakog morala.
Samo prati šta pišu brača, to jedino i možeš obzirom da vi kroasani koliko vas ima u BiH možete stati u tri mini autobusa.Ne znam, prenosim šta braća muslimani pišu po fb komentarima![]()
Evo ja sam "brat musliman" pa nemam pojma sta si ovo napisao, tj izmislio u sekundiNe znam, prenosim šta braća muslimani pišu po fb komentarima![]()
Crnka, daj riješi lika, vidiš da ga maltretirajuSta cu pajdo,ne vidim drugog nacina,kad se nadjem u drustvu neke djevojke bukvalno zablokiram,pocinjem da mucam toliko Sam stidljiv.Mislim da bi se to promijenilo kad bih dozivio sexualno iskustvo,a ne vidim drugu opciju nego pokusati naci neku curu lakog morala.
Evo i tebe mala ćuna, lik koji visi ovdje da bi ostale zvao retardima, a vidi jednog u ogledaluda malo prosirimo temu: za koga glasati sad na izborimanek ne bude da smo zapostavili politiku
jer od jebanja ovdje nema ni sliva J (cast misicavim tvorovima oni su izuzeci)
Ko je ta Crnka pa je svi hvale ?Svaka preporuka za Crnku. Lijepa, zgodna, diskretna, higijena na nivou, jedino sto ima male sisice![]()
MashAllah MashAllah @Crnka , ti sav kajmak i nafaku ovog foruma pokupi, lijepo ti ja rekoh zadnji put, samo se ti drži naših finih, pametnih i nadasve inteligentnih forumaša i bacaj im kedere i ćorke pa će para da kaplje isto ko Sergijom poslije Džume.Svaka preporuka za Crnku. Lijepa, zgodna, diskretna, higijena na nivou, jedino sto ima male sisice![]()
Daj imate gospodo privatne prepiske pa tamo ratujte koje ste nacije,vjere il sta god,okupirali ste zadnjih par stranica foruma sa glupostima,totalno ste promasili temuSamo prati šta pišu brača, to jedino i možeš obzirom da vi kroasani koliko vas ima u BiH možete stati u tri mini autobusa.
Tebi može samo ponuditi da te malo pogladi po maloj ćundari i da svršiš, ili samo da ti se dupetom trlja o mališu pa da svršiš u tangiceMashAllah MashAllah @Crnka , ti sav kajmak i nafaku ovog foruma pokupi, lijepo ti ja rekoh zadnji put, samo se ti drži naših finih, pametnih i nadasve inteligentnih forumaša i bacaj im kedere i ćorke pa će para da kaplje isto ko Sergijom poslije Džume.
Ašićare da te jedino ja još nisam "testirao",
Imaš li kakvu sirotinjsko/penzionersku varijantu meni za ponuditi ?
Uzmi u obzir da mi je penzija 420 km + dodatak 100 km za glasanje...![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|