Ma majke mi ne znam sta se pronalazis.Ja ti kazem kako stvari u zivotu funkcionisu.Svako nosi svoj krst pa i ja svoj i živim s tim. Nisi bogom dan da bilo koga komentarišeš pa tako i mene. Da je ovo normalna držva svi bismo mogli da zaradimo legalno za život, ali pošto nije tako je kako je... meni ne treba ničije sažaljenje, ja sam se izborila i živim normalno i poštenije od mnogih jer nisam lažni moralista i predstavljam se lažno... svi vi ovdje upravo tražite te usluge od tih žena koje tako strašno pljujete... pa budite doslijedni i pošteni pa se držite toga što imate u kući....
Ovo je bio definitivno zadnji komentar sa moje strane, jer ovo što sam pročitala za ova dva dana je krajnje neukusno da ne kažem i ogavno...
Svima svako dobro i ostanite i dalje tako žustri na riječima![]()
Ti se svojim poslom ne mozes pohvaliti.Dakle sad odes ba razgovor za posao , pita te sta si radila i ti kazes prostitutka bila jel?
Ne kontam.
Apsolutno se slazem da svako ima pravo da bira kako ce zaraditi ali to ne znaci da je nesto ispravn
Kao sto sama kazes za sebe , radila si to damski jer si imala dugorocni cilj , odlicno i ispravno.Ali znam ja i dilere koji rade da bi na “brzaka” zaradio pa pokreno vlastiti biznis ili prehranio porodicu.Sta sad , treba da ga opravdam ? Nije imao izbora ? Tesko raditi na viljuskaru ili nosati tacnu pa svi preko noci pokupili pamet i uhvatili se skanka?
Ne etiketiram te , na kraju dana jos mi nije jasno zasto si dosla ovdje da se ispovjedas i koji je dugorocni cilj svega toga ? Ne znam sta te tisti pa si svrstila ovdje ?
Jasno borila si se , ja smatram da postoje druge opcije , ti smatras da ne postoje i kraj price.Ja kao osoba koja je konzumirala nekoliko puta prostitutku , ne ponosim se sobom.Cak sta vise , gadim se sam sebi koliko nemam karakter.do duse clean sam jako dugo ali posljedice su tu i ja ih prihvatam.Prihvatam sebe starog i novog.Za pocetak pocni i ti , osjecat ces se mnogo bolje a pravdat ces se jedino sama sebi.