AdrianKamencic
New member
Ljubavni oglasnik

jel netko bio kod ove? nudi druzenje ,3 sata,samo petkom.
poslala mi par slika,neznam dal smijem tu postat,ne vidi joj se lice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio prije godinu i pol,dalmatinka,požuruje, mrljava,ne sjecam se koliko je tražila al po meni nije vrijedilo para.Iskustvaa,gdje se nalazi?![]()
Crnka 28g te čeka😘😘😘 - - Ljubavni oglasnik
Crnka visoka vitka nudi ugodna druženja .177v 65kg grudi 3 isklj .kulturna gospoda .CEKAM TE 😘 NE ODGOVARAM NA SMS Mljubavni-oglasnik.net
Ne izgleda loše,koliko traži?Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Meni rekla 1500,ali se više nije javilaNe izgleda loše,koliko traži?
Poslao sam joj mail sa svojeg laznog emaila, pa cu vidit do kud to vodi. Gut feeling mi kaze da je fake, samo cekam da mi napise natrag za nekakvu uplatu unaprijed.Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Kak sad tebi kaze 2000kn, a ovom 1500kn? Wtf?meni je poslala par slika,izgleda slatko.
AL ono,kaze 2000kn za 3 sata hihi...Javila se odmah na mail.
Mislim da sam bio kod ove cure tamo negdje u trecem mjesecu. Onda je bio odlazak kod nje, na Savici je bila.Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Može broj od tog paraŽenska se javila na mobitel
sanjica trešnjevka...cijena po simpatičnosti, max. 500/pola sata rimmjob, anal, omjer novac za uslugu nenadmašan...Prekopao sam dosta toga na forumu nadajuci se dobit neku perspektivu i mogu zakljucit da je gotovo pa nemoguce nac dobro iskustvo kod nas. Evidentno je da se one prave cure s kojima bi se u tom slucaju vidao redovito skrivaju ipak. Oglasnik je uzasan 99% slucajeva, a znam da kod nas ima super cura... Pitanje je kako onda nac onu jednu/dvije top cure s kojima si zadovoljan, a da pritom ne placas iznose koji su pretjerani...
ines ti ima 37 ili 38 godina...provjereno, luda je u glavu, živi i radi u Vukovarskoj (stan si opisao najrealnije) u onom širokom neboderu semafor prije vukovarske-držićeve...meni se čini 6. kat, i ne daje nikome bez kondoma, uredna obrijana pičkica s crticom, bez miomirisa, i nije skupa...ako joj se svidiš i daš kompliment za plave oči...imaš njenu naklonost sigurno...uglavnom njeno psihičko stamje i urednost stana najveći minusi i možda što se ne zna našminkati...A sto je Ines ? Ima jedno 42-44 god . Jesi bio kod nje ?
i ja sam tamo ostao lakši za 300€ ali sam drugi puta novčanik držao sa sobom nisam ga ostavio u garderobi, ali kolegica od te crne lopuže je u narednih nekoliko druženja to sve kvalitetno odradila
Adresa Horvaćanska 31b?i ja sam tamo ostao lakši za 300€ ali sam drugi puta novčanik držao sa sobom nisam ga ostavio u garderobi, ali kolegica od te crne lopuže je u narednih nekoliko druženja to sve kvalitetno odradila
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|