BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Pa barem si ti pametan jako! Čovjek pita za ime i pogledaj kako se to odgovara! To se nešto svadja odmah! Eto tebi nije dosadno u životu pa si meni našao da imam neki problem, jeli? Imam dovoljno iskustva i znam o čemu pričam! Stvarno me se ne tiče šta ti o tome misliš... Samo kažem i ponavljam, da ako niste u stanju da iskomunicirate sa djevojkom neki kontakt ili odnos, to je vjerovatno nešto što se može promijeniti. Svaka ta djevojka ima svoje ime i ako to ne znaš da poštuješ u bilo kojem obliku, onda probaj da pojasniš čemu to.
zasto raspravljas uopste sa retardom...
 
Ja ne znam još uvijek da li mi pričamo o istoj Milf Mature iza caffe Parlamenta...Stari poznanici imaju privatni broj, svi ostali ne mogu ga dobiti. Bio sam kod nje prošle sedmice...Meni je uvijek od početka bila najniža moguća tarifa...a redovno sam išao, čak i tokom korone sam bio od rijetkih koje je puštala u stan. Žena je raja!
Žena je možda i najpametnija, jer stvarno ne ''dere'' iznosima, a i nije neuka u vještinama erotskog draža... Premda neki zlobnici kažu da zapravo ima 54gd, ali koliko se sjećam tvrdi da ima valjda 42gd... Mislim da i dalje koristi dva broja za kontakte... 062-276-*** / i 061-719-*** /
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh